ΑΕΚ: Εργομετρικά και βάζει... μπρος!

Τέλος οι διακοπές για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που αύριο κατά κάποιο τρόπο επιστρέφουν στην πραγματικότητα. Πριν καλά-καλά κλείσει αυτή η σεζόν, οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν στη βάση τους, κάνοντας αρχή με τις εργομετρικές εξετάσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιδιάκεθ αύριο Πέμπτη θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις, λιπομέτρηση, μέτρηση βάρους, καρδιογράφημα, τεστ αντοχών

και άλλα πολλά για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές πριν από την επίσημη πρώτη. Η ανεπίσημη συνάντηση τους είναι την ερχόμενη Παρασκευή στην ΑΕΚ Αρένα ενώ η επίσημη πρώτη για τη νέα σεζόν είναι την Κυριακή 11 Ιουνίου επίσης στην ΑΕΚ Αρένα, όπου θα τελεστεί και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Ακολούθως τη Δευτέρα 12 του ίδιου μήνα, η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στη Πολωνία, εκεί όπου θα παραμείνει για ένα δεκαήμερο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μαζί με την πρώτη ομάδα για πρώτη φορά θα ταξιδέψει για πρώτη φορά ο Μιχάλης Φιλίππου από τους U21 και ο Γιάννης Παναγίδης.

Οι "κιτρινοπράσινοι" καταβάλλουν προσπάθεια να γίνει η παρουσίαση του ρόστερ πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι και όχι πιο μετά λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος όπως συνήθιζαν τα προηγούμενα χρόνια...

Keywords
Τυχαία Θέματα