ΑΕΚ: Επιστρέφουν πικραμένοι

Στην Κύπρο επιστρέφει τα ξημερώματα η αποστολή της ΑΕΚ, κουβαλώντας στις αποσκευές της, την πίκρα μιας άδικης (όσον αφορά στην έκταση του σκορ) ήττας από την Μπορντό. Από την άλλη, όμως, υπάρχει ικανοποίηση από την παρουσία της ομάδας και την αγωνιστική της φιλοσοφία, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και μάλιστα εκτός έδρας.

Η ΑΕΚ στάθηκε πολύ καλά στον Α’ μέρος και είχε ευκαιρίες

για γκολ, όπως βεβαίως μπορούσε και να δεχθεί. Κρατούσε όμως και έδειχνε ικανή για κάτι καλό. Το πρώτο γκολ (offside) την πλήγωσε, αλλά δεν την έριξε και το ότι βρέθηκε λίγο μετά «φάτσα» με την ισοφάριση, αποτυπώνει την εξαιρετική της αγωνιστικότητα που είχε χθες βράδυ στη Γαλλία. Ωστόσο, αν την πλήγωσε το πρώτο γκολ της Μπορντό, το δεύτερο (αμφιλεγόμενο και αυστηρό πέναλτι) σχεδόν την εξόντωσε, με συνέπεια, να φύγει από τη Γαλλία… χωρίς ελπίδες για την έκπληξη.

Επιστρέφει, όμως στην Κύπρο, με αρκετή προοπτική και ικανή να συνεχίσει από εκεί που έμεινε πέρσι. Οι νεοφερμένοι Άλβες, Τέτε, Μαρτσίνιακ και Νίνου, μπήκαν αμέσως στο πλάνο του Κρίστιανσεν και δείχνουν να έχουν την ποιότητα για να ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο το σύνολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα