ΑΕΚ: Έλειψε (ξανά) το γκολ

Μετά τα παιχνίδια με την Μπορντό οι Λαρνακείς έμειναν «άσφαιροι» και στο φιλικό με τον Απόλλωνα.

Το θέμα είχε μπει στο τραπέζι από τον Τόμας Κρίστιανσεν αμέσως μετά τον επαναληπτικό με τους Γιρονδίνους και τον αποκλεισμό (με δύο ήττες) στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. «Αυτό που με προβληματίζει είναι ο μεγάλος αριθμός των χαμένων ευκαιριών. Θα δουλέψουμε, θα κάνουμε το καλύτερο», ήταν τότε το χαρακτηριστικό σχόλιο του Δανού τεχνικού.

Οκτώ μέρες αργότερα η ΑΕΚ αντιμετώπισε χθες σε φιλικό στο «Τσίρειο»

τον Απόλλωνα, προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδό της στο συγκεκριμένο τομέα. Το αποτέλεσμα; Όχι ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Απέναντι στους «κυανολεύκους» οι Λαρνακείς δημιούργησαν περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο ο Βάλε και η αστοχία τους κράτησαν εκ νέου στο μηδέν.

Εξαιρουμένου του Κάντε ο Κρίστιανσεν έδωσε χρόνο συμμετοχής χθες σε όλους τους επιθετικούς και μεσοεπιθετικούς του, ωστόσο ουδείς κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η αποτελεσματικότητα, συνεπώς, είναι το ζητούμενο για την ΑΕΚ μέχρι την έναρξη των εντός συνόρων επίσημων υποχρεώσεών της.

Ο προβληματισμός εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά θα ήταν δεδομένα μεγαλύτερος, αν η ομάδα αδυνατούσε να φτιάξει φάσεις. Αφ’ ης στιγμής δημιουργεί ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι της, είναι δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα έρθουν και τα γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα