ΑΕΚ: Είχε ουσία και Μαρτσίνιακ

Επέστρεψε στις νίκες και στην κορυφή η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας επικράτησε δύσκολα και αγχωτικά του Άρη με 1-0 στο Τσίρειο, έφτασε στους 10 βαθμούς και συγκατοικεί στην πρώτη θέση του πίνακα με την Ανόρθωση.

Η εμφάνιση της ΑΕΚ δεν ήταν καλή, γεγονός το οποίο παραδέχθηκε και ο Τόμας Κρίστιανσεν στις δηλώσεις του μετά το παιγνίδι. Είχε, όμως, ουσία

και τούτο έχει σημασία. Οι τρεις βαθμοί βρίσκονται στο λογαριασμό της ομάδας, σε αντίθεση με την εμφάνιση που θα ξεθωριάσει πολύ σύντομα από τη μνήμη των πλείστων.

Σαφώς, ο Δανός τεχνικός θα δώσει έμφαση στη βελτίωση ούτως ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη στον επόμενο αγώνα με την Ένωση.

Τρίτο διπλό
Το μεσημέρι αναφερθήκαμε στη σημασία των βαθμών σε τέτοιους είδους παιγνίδια όπως το σημερινό. Η ΑΕΚ έδειξε χαρακτήρα, πήρε την 3η διαδοχική νίκη σε εκτός έδρας αναμετρήσεις και δικαιούται να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Τα έκανε όλα ο Πολωνός
Ο Μαρτσίνιακ τα έκανε όλα απέναντι στον Άρη και δικαίως κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου. Ο Πολωνός δημιούργησε ευκαιρίες, σκόραρε το μοναδικό τέρμα, ενώ στην ευκαιρία του 80΄λειτούργησε σωτήρια και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Ντεμπούτο
Την πρώτη του εμφάνιση με την ΑΕΚ πραγματοποίησε απόψε ο Βινσέντ Λαμπάν. Ο κύπριος διεθνής αντικατέστησε τον Λαρένα στο 55ο λεπτό και προστέθηκε στις επιλογές του κ. Κρίστιανσεν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα