ΑΕΚ: Είχε αντίδραση…είχε συγκέντρωση

Δυο είναι τα στοιχεία που ξεχώρισαν από την ΑΕΚ στον σημερινό αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Πρώτον είχε αντίδραση από την ήττα την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και με σωστή λειτουργία και τακτική πέρασε από μια δύσκολη έδρα με νίκη.

Δεύτερο είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση και πειθαρχία για να φτάσει στη νίκη. Ενώ το σκορ ήταν στο στενό 1-0 οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Κριστιανσεν δεν κινδύνεψαν σχεδόν καθόλου από τους παίκτες

του Εθνικού και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της και να φτάσει σε μια ακόμη επιτυχία.

Το καλύτερο όμως για την ομάδα της Λάρνακας είναι πως τα πάει περίφημα εκτός έδρας. Με τη νίκη της κόντρα στον Εθνικό Άχνας έφτασε στις πέντε εκτός έδρας επιτυχίες κάτι που αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την υλοποίηση των στόχων της.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας Τόμας Κριστιανσεν έμεινε ευχαριστημένος τόσο από την εικόνα της ομάδας αλλά και από τον παίκτη που πέρασε αλλαγή στον αγώνα και καθάρισε την αναμέτρηση.

Αυτός ήταν ο Αντρέ Άλβες ο οποίος βρήκε δίκτυα για πρώτη φορά φέτος. Ένα τέρμα το οποίο έψαχνε εδώ και 8 αγωνιστικές και σίγουρα αυτό το τέρμα θα τον βοηθήσει αρκετά στη συνέχεια. Τόσο τον ίδιο αλλά και την ομάδα της Λάρνακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα