ΑΕΚ: Ευχαριστίες προς τον κόσμο

Τις ευχαριστίες της προς τον κόσμο της ΑΕΚ για τη θερμή του στήριξη στον αγώνα με τη Μπορντό, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση του λαρνακιώτικου σωματείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας επιθυμεί να απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας μας και να του πει ένα τεράστιο ευχαριστώ για την παρουσία του στον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League

με αντίπαλο την FC Girondins de Bordeaux.

Παρά την ήττα με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, ο κόσμος μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και με την φωνή και τον παλμό του στήριξε, μέσα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια, την προσπάθεια της ομάδας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι όλοι οι φίλαθλοι έμειναν στις θέσεις τους και μετά το τέλος χειροκρότησαν θερμά την ομάδα, αναγνωρίζοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την προσπάθεια που αυτή κατέβαλε.

Αυτή την εικόνα, με την στήριξη και συμπαράσταση, θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε ένα από τα επόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τον κόσμο να καλείται να παίξει τον δικό του καθοριστικό ρόλο στην εκπλήρωση των στόχων που έχουμε θέσει.»

Keywords
Τυχαία Θέματα