Αδίκησε τον εαυτό του

Η τιμωρία του Νούνο Ασίας από την ΟΥΕΦΑ των έξι αγωνιστικών ουσιαστικά βάζει τέλος στην ευρωπαϊκή καριέρα του «μαγού» εκτός και να γίνουν πολλά. Ο Νούνο Ασίς στον επαναληπτικό με την Μπρόντμπι αδίκησε τον εαυτό του.

Όσα νεύρα και αν είχε δεν έπρεπε να βγει εκτός εαυτού. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να τιμωρήσει πρώτα τον ίδιο του τον εαυτό και στη συνέχεια την ομάδα αλλά και τον κόσμο της Ομόνοιας.

Ο κόσμος της Ομόνοιας ο οποίος βλέπει ένα ποδοσφαιριστή ηγέτη και πρότυπο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές

της Ομόνοιας και κυρίως για τους νεαρούς να προβαίνουν σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μέσα από την αγωνιστική του εικόνα ανεβάζει ή και κατεβάζει την ομάδα και παράλληλα κερδίζει τον σεβασμό. Ναι ένα παιχνίδι δεν είναι ικανό να χαλάσει την εικόνα του 38 χρονου Ασίς αλλά η σημερινή τιμωρία δεν περνά απαρατήρητη.

Το ίδιο ισχύει και με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Καϊάφα. Οι πέντε αγωνιστικές είναι αρκετές και σίγουρα ο τεχνικός των πρασίνων θα πρέπει να είναι πιο ήρεμος την επόμενη φορά. Εκεί που θα τον χρειάζεται η ομάδα δεν θα τον έχει και σίγουρα θα είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα.

Καπάκι βέβαια ήταν και οι 70 χιλιάδες που καλείται το σωματείο να πληρώσει. Σε μια περίοδο όπου τα έσοδα δεν είναι αρκετά και σε μια περίοδο όπου η διοίκηση προσπαθεί να φέρει πίσω στην ομάδα τον Δημήτρη Χριστοφή.

Η τιμωρίες αυτές σίγουρα στεναχώρησαν άπαντες την πράσινη οικογένεια ωστόσο είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα