Αδερφή Λιάσου: "Έχεις ακόμα πολλά να δώσεις σε αυτό το χώρο"

Ανάρτηση στα social media από την Τόνια Λουκά, αδερφή του Λιάσου Λουκά, σχολιάζοντας το διαζύγιο του Άρη με τον Κύπριο προπονητή. 

Αναλυτικά:

Δεν κρίναμε ποτέ!

Αφού όμως στην φύση της δουλειάς μάς επιτρέπετε να μας κρίνουν, τότε απλά κλείνουμε στόμα και αυτιά (όχι όμως και τα μάτια) και κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα! Δουλεύουμε και προχωρούμε! Συνεχίζουμε και ο δρόμος είναι μεγάλος, αφού οι επιτυχίες μας ξεπερνούν κατά πολύ τις αποτυχίες (εάν αυτές μπορούν να μεταφραστούν έτσι).

Τις απαντήσεις μας τις δίνουμε

πάντα στο ορθογώνιο αυτό γήπεδο με γραμμές και πράσινο χρώμα! Αυτό το ίδιο που αγαπήσαμε από παιδιά! Αυτό που διασχίσαμε χιλιόμετρα και δώσαμε την ψυχή μας για να έχουμε το μέτωπο μας καθαρό από όποια ομάδα περάσαμε!

Αφού η ηλικία δεν μας επέτρεψε να συνεχίσουμε να τρέχουμε, αποφασίσαμε να μπαστακωθούμε στο μικρό τετράγωνο μπροστά από τον πάγκο και να διευθύνουμε με τις γνώσεις που αποκομίσαμε και τους υπόλοιπους 11 που συνεχίζουν να τρέχουν! Η ψυχή μας η ίδια και η αγάπη μας ακόμα περισσότερη!

Αυτός είναι ο κύκλος του προπονητή! Συγκυρίες, επιτυχίες, αποτυχίες, τύχη και αμοιβαία στήριξη δίνουν και παίρνουν! Και κάπως έτσι κλείνει ακόμα ένας δικός μας κύκλος, με τα αρχικά Λ.Λ.

Εμείς ευχαριστούμε που μας δόθηκε η ευκαιρία να δείξουμε και να επιδείξουμε τη δύναμη, το πάθος και τις γνώσεις μας στο φετινό πρωτάθλημα και υπήρξαμε θεμέλιος λίθος στην ανάδειξη του νεοφώτιστου Άρη Λεμεσού στην εξάδα!

Ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία να είναι ότι ο φίλαθλος κόσμος του Άρη επέστρεψε, χάρηκε και πίστεψε στην ομάδα! Ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλο το οικοδόμημα του Άρη και με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο να κλείσει την χρονιά, γιατί η ποιότητα της ομάδας το αξίζει!

Λιάσο, ΜΕΓΑΛΕ ΛΙΑΣΟ!

Σε στηρίζουμε, σε ακολουθούμε και είμαστε περήφανοι όπως ΠΑΝΤΑ!

Έχεις ακόμα πολλά να δώσεις σε αυτό το χώρο!

Εμείς εδώ, πιστοί ακόλουθοί σου, περιμένουμε απλά την διαταγή σου σε ποια κερκίδα θα σε ακολουθήσουμε!

Και εις ανώτερα! ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ!

Είσαι Άνθρωπος και προπονητής με ΗΘΟΣ και αν σου πήραν την θέση, αυτό δεν το αγγίζει κανένας! Με σεβασμό αναδείχθηκες και με αυτό θα συνεχίσεις να πορεύεσαι!

Είσαι ο ░Λ░Ι░Α░Σ░Ο░Σ░!!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα