Άδειαζε η Λευκωσία...

Το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας ανέκαθεν ήταν σημείο αναφοράς για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. Στα πιο παλιά χρόνια το περιμέναν πως και πως. Πλέον έγινε συνήθεια αφού μέσα σε μια χρονιά οι οι αιώνιοι αντίπαλοι κλείνουν ραντεβού τέσσερις φορές , με την προσθήκη των πλεϊοφ.

Όμως ακόμη και τώρα είναι το πιο μεγάλο ραντεβού ανεξαρτητα σε ποιά θέση βρίσκονται οι δυο ομάδες. Αυτό όμως που άλλαξε άρδην τα τελευταία χρόνια και χάλασε κάπως την ομορφιά του ντέρμπι είναι ότι πλέον υπάρχει έδρα, για τον γηπεδούχο. Τ0 75-25% και όχι το 50-50 % δεν συμβαδίζει με το μεγάλο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας. Η ατμόσφαιρα

ήταν πιο φανταστική και βεβαίως αυτό ήταν ότι καλύτερο και για τους ποδοσφαιριστές. Όμως το χειρότερο απο όλα είναι ότι η ομάδα που είναι φιλοξενούμενη μέσα στο Γ.Σ.Π , η πλεοψηφία των φίλων της δεν έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο γήπεδο.

Παλιά άδειαζε η Λευκωσία , το παλιό Γ.Σ.Π , το Μακάρειο και βεβαίως το νέο Γ.Σ.Π ήταν κατάμεστα τουλάχιστο μια ώρα νωρίτερα. Ήταν το απόλυτο αιώνιο ντέρμπι. Τώρα όμως όχι μόνο δεν αδειάζει η πρωτεύουσα, αλλα είναι γεμάτη απο κόσμο στις διάφορες καφετέριες που κλείνουν θέση, αυτοί που δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο , για να στηρίξουν την ομαδα τους.

Σίγουρα χιλιάδες κόσμου λησμονούν το 50-50% , διότι στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια ακόμη και αυτοί που δεν πήγαιναν τακτικά στο γήπεδο, δεν το έχαναν. Η αγώνια, το γοητρο και το πάθος για τη νίκη, τους οδηγούσε στο γήπεδο

Keywords
Τυχαία Θέματα