Αδάμου: Αποκαλύπτει την καταγωγή της μητέρας της

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο "Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ Νέων" η Ήβη Αδάμου προέβη σε αποκαλύψεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η μητέρα της τραγουδίστριας, Μαριάννα, κατάγεται από τη Βουλγαρία, ενώ ο πατέρας της από την Κύπρο. Η ίδια γνωρίζει αρκετά καλά τι σημαίνει

μετανάστευση και έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα.

«Η συμμετοχή μου στο "Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ Νέων" που στόχο έχει την πολιτιστική ανάδειξη των μεταναστών β' γενιάς, είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα. Ως νέος άνθρωπος β' γενιάς από την πλευρά της μαμάς μου που κατάγεται από τη Βουλγαρία, αισθάνομαι τιμή που θα είμαι μέρος αυτού του μουσικού party καθώς θα μου δώσει την ευκαιρία να εκπροσωπήσω, κάνοντας αυτό που αγαπώ, τόσους λαμπρούς νέους ανθρώπους. Με στόχο όλοι οι άνθρωποι να κάνουν αυτό που αγαπάνε, χαμογελώντας αισιόδοξα στα εμπόδια, θέλω εκείνη την ημέρα να μοιραστώ μαζί τους πως τίποτα δεν μας σταματά. Μαζί με τους Αλχημιστές, σας περιμένουμε τη Δευτέρα 28.03 στο Tin Pan Alley, για να διασκεδάσουμε παρέα σε αυτή την γιορτή ισότητας και πολιτισμού», έγραψε η ίδια στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα