Α. Κυπριανού: Δείξαμε περισσότερη ανοχή στον Πρόεδρο...

«Δείξαμε περισσότερη ανοχή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, απ΄ ότι χρειαζόταν» ανέφερε σε έντονο ύφος ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Μιλώντας στις Τομές στα Γεγονότα, και κληθείς να σχολιάσει τα παράπονα του Προέδρου της Δημοκρατίας για τη στάση των κομμάτων, ο κ. Κυπρανού εξέφρασε την ανησυχία του για τους χειρισμούς του Προέδρου στο Κυπριακό αλλά και στο θέμα των υδρογονανθράκων.

Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ ανέφερε ότι μπορεί η Τουρκία

να έχει την κύρια ευθύνη για το γεγονός ότι δεν προχωρούν οι συνομιλίες, αλλά ευθύνη φέρει και ο ίδιος ο Πρόεδρος, πρόσθεσε.Για να συνεχίσει λέγοντας: «Το γεγονός ότι η Τουρκία εντείνει την επιθετικότητα της, ωστόσο οι αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας είναι όλο και πιο χλιαρές, είναι κάτι για το οποίο φέρει ευθύνη και η δική μας πλευρά.Αντί να μας στηρίζει, αντιθέτως στηρίζει ή ανέχεται τουρκική αδιαλλαξία» ανέφερε ο κ. Κυπριανού για τη διεθνή κοινότητα. Παράλληλα, προειδοποίησε ότι «παράταση αδιεξόδου, αποτελεί μήνυμα στη διεθνή κοινότητα ότι ε/κ και τ/κ δεν μπορούν να τα βρουν, άρα προκρίνεται η λύση της διχοτόμησης».«Είναι σημαντικό να στέλλουμε ξεκάθαρα μηνύματα», κατέληξε ο κ. Κυπριανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα