Yποτροφία εις μνήμη Εύης Παπαδοπούλου για μεταπτυχιακό στο CIM

Mία πλήρη υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MSc Digital Marketing» αξίας €8000, παραχωρεί για 4η συνεχόμενη χρονιά η εταιρία ΚΕΑΝ, σε συνεργασία με το Cyprus Institute of Marketing (CIM) και το University of West London.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΑΝ «η εν λόγω υποτροφία έχει καθιερωθεί εις μνήμη

της Εύης Παπαδοπούλου, εκ των ιδιοκτητών της ΚΕΑΝ, Διευθύντριας Μάρκετινγκ και μέλος του ΔΣ της KEAN, διακεκριμένης επαγγελματία και έγκριτου μέλους της κυπριακής κοινωνίας».

Σημειώνεται ότι η υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου» έχει ήδη καταστεί πλέον ως θεσμός στα κυπριακά εκπαιδευτικά δρώμενα και στηρίζει τις προσπάθειες των νέων που φιλοδοξούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να διαπρέψουν στον χώρο του μάρκετινγκ. Επιπλέον, η πρωτοβουλία αυτή εμπίπτει  στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει ο Όμιλος ΚΕΑΝ, που έχει ως στόχο στην ανάπτυξη της κυπριακής κοινωνίας και την συμπαράσταση στις ανάγκες των πολιτών της.

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΚΕΑΝ, Μαρία Οδυσσέως, δήλωσε ότι «με αυτή την πλήρη υποτροφία θέλουμε να δώσουμε κίνητρο και αξία στην προσπάθεια των νεαρών μαθητών για επίτευξη υψηλότερων ακαδημαϊκών και ερευνητικών στόχων».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα