Xάμιλτον: «Ωραίοι τύποι ο Φέτελ, ο Φερστάπεν και ο Αλόνσο»

Ο Λιούις Χάμιλτον απορρίπτει την άποψη, ότι η σημερινή γενιά των οδηγών της Formula 1 στερείται προσωπικότητας. Ο Βρετανός υποστήριξε, ότι συμβαίνει το αντίθετο και χρησιμοποίησε μάλιστα και συγκεκριμένα παραδείγματα, μεταξύ των οποίων συμπεριέλαβε τον βασικότερο ανταγωνιστή του, Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Μπορεί να γκρινιάζει συνέχεια, όμως και αυτός είναι ωραίος τύπος», δήλωσε ο οδηγός της Mercedes για τον πιλότο της Ferrari.

Σύμφωνα με τον Χάμιλτον «και με τον Φερστάπεν ισχύουν επίσης τα ίδια, προσπερνά τους πάντες στα 19 του χρόνια και τα λέει ‘’χύμα’’. Ο Αλόνσο είναι ξεχωριστός τύπος. Οι Ραϊκόνεν, Μπότας δεν μιλούν, όμως και αυτοί έχουν τύπο. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί, που με ενθουσιάζουν».

Ο 32χρονος οδηγός αναφέρθηκε επίσης και στην κατηγορία, που του προσάπτουν πολλοί, ότι ασχολείται υπερβολικά με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και υποστήριξε, ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Χάμιλτον έχει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια φίλους στο Facebook και από 4,6 εκατ. ακόλουθους στο Twitter και στο Instagram, τα οποία τροφοδοτεί τακτικά με υλικό και από την προσωπική του ζωή.

«Το κάνω για τους ανθρώπους, που με ακολουθούν, για τους φίλους μου. Είναι cool να μοιράζεσαι με αυτόν τον τρόπο εμπειρίες. Ο κόσμος θέλει να γνωρίζει, τι συμβαίνει σε εμένα. Ακόμη και όταν ανεβάζω μία φωτογραφία των σκύλων μου, με ευχαριστούν διάφοροι άνθρωποι, επειδή τους έφτιαξα την ημέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα