To νέο Apple Watch σε μία sport έκδοση από το NikeLab

Το Apple Watch πήρε μια sport ώθηση με εκλεπτυσμένο στυλ, από τη Nike.

Το NikeLab, το δημιουργικό εργαστήριο της εταιρείας αθλητικών ενδυμάτων που αναλαμβάνει τις αποκλειστικές συνεργασίες της Nike με κορυφαίες μάρκες και σχεδιαστές μόδας, μόλις ανακοίνωσε την έκδοση της Apple Watch NikeLab.

Ο νέος σχεδιασμός συνδυάζει το

Grey Space Watch με ένα "Light Bone / Black" βραχιόλι, δίνοντας στη συσκευή μια πιο χαλαρή εμφάνιση από τη προηγούμενη συνεργασία της Nike με την Apple, το Apple Watch Nike +. Η έκδοση του NikeLab θα είναι διαθέσιμη σε μεγέθη 38 mm και 42 mm, όπως και οι άλλες εκδόσεις της συσκευής.

Δεν υπάρχουν νέα πλεονεκτήματα εξοπλισμού ή λογισμικού σ’ αυτήν τη νέα έκδοση. Και, όπως σημείωσε η Mashable στην ανασκόπηση της Nike, η κεντρική έκδοση της συσκευής, δεν έχει μεγάλη διαφορά γενικότερα από το Series 2. Έτσι αυτή η έκδοση, στοχεύει κυρίως άτομα που ακολουθούν τα τελευταία trends και ψάχνουν για νέα αποκλειστικά gadgets για να ενισχύσουν την εμφάνιση τους.

Υπάρχει όμως μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ του Apple Watch Nikelab και των άλλων εκδόσεων του Apple Watch Series 2: η συσκευή θα είναι προς πώληση για περιορισμένη περιόδο και θα είναι διαθέσιμη μόνο στη ιστοσελίδα nike.com, στα καταστήματα της NikeLab και στο pop-up κατάστημα της Apple στο Isetan της Ιαπωνίας. Θα είναι η πρώτη φορά που το Apple Watch δεν θα είναι διαθέσιμο απευθείας από την Apple, σύμφωνα με το MacRumors.

Το smartwatch θα είναι προς πώληση από τις 27 Απριλίου. Δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές, αλλά δεδομένου ότι πρόκειται για μια αποκλειστική και περιορισμένης διάρκειας έκδοση, ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε λίγα επιπλέον χρήματα.

Πηγή: Mashable

Keywords
Τυχαία Θέματα