To SigmaLive στο συνέδριο Eastern Med. Gas Conference

Ζωντανή κάλυψη του συνεδρίου Eastern Mediterranean Gas Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρρτίου 2015 στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus θα παρέχει το SigmaLive.

Το φετινό συνέδριο, διεξάγεται σε μια χρονική περίοδο ραγδαίων εξελίξεων στον τομέα της ενέργειας και του φυσικού αερίου ειδικότερα, στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Το

συνέδριο διοργανώνεται από την Gulf Publishing Company, με μεγάλο χορηγό τη Noble Energy, και την εταιρία Hyperion Systems Engineering ως Χρυσό Χορηγό.

Κύριος ομιλητής στο συνέδριο ο J. Keith Elliott, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Noble Energy για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Το EMGC δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις πιο πρόσφατες γεωπολιτικές, εμπορικές και τεχνολογικές τάσεις που σχετίζονται με την εξερεύνηση, την εξόρυξη, την παραγωγή, την επεξεργασία και την εμπορία του φυσικού αερίου στην περιοχή. Το συνέδριο θα καλύψει κρίσιμα ζητήματα όπως τη δυναμική των φυσικών πόρων, τη χρηματοδοτική μίσθωση/αδειοδότηση, τα σχέδια ανάπτυξης, τις ανάγκες υποδομής, τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς και κανονισμούς και άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.EMGasConference.com.

To SigmaLive, θα σας παρέχει λεπτό προς λεπτό όλες τις σημαντικές αναφορές, ενώ παράλληλα θα έχει αποκλειστικές συνεντεύξεις με σημαντικούς παίκτες του τομέα της ενέργειας οι οποίοι θα παραστούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα