The X-Factor: Ο εκνευρισμός της Τάμτα στο τέλος του show

Όπως και στα προηγούμενα lives έτσι και σε αυτό, δυο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να δώσουν τη δική τους «μάχη» για να παραμείνουν στο Χ – Factor.

Στο χθεσινό live η Χριστιάνα Μπούνια μαζί με τη Νωαίνα ήταν εκείνες που πήραν τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Οι κριτές αποφάσισαν μετά τη μονομαχία των δύο κοριτσιών πως η Χριστιάνα ήταν αυτή που έπρεπε να εγκαταλείψει το show. Τα δύο κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με τη πρώτη να τραγουδάει το Τζιβαέρι, ενώ η δεύτερη επέλεξε να ερμηνεύσει ένα δικό της κομμάτι με τίτλο Ιπτάμενο

Καράβι.

Την ώρα της τελικής ψηφοφορίας των κριτών, η Τάμτα έκανε μία σκληρή κριτική προς την Νωαίνα καθώς χαρακτήρισε αδικία το γεγονός ότι πήρε περισσότερο χρόνο από τη διαδικασία για να πει το κομμάτι της.

«Ήταν λίγο άδικο αυτό που έκανες τώρα. Ήταν άδικο όχι επειδή είπες το τραγούδι σου. Πολύ καλά έκανες και είπες το τραγούδι σου και χαίρομαι πάρα πολύ που ακούστηκε αυτό το ωραίο τραγούδι σου, αλλά πήρες πολύ χρόνο και τραγούδησες. Δεν θα σχολιάσω κάτι παραπάνω. Όποιος είναι να καταλάβει θα καταλάβει. Καταλαβαίνω ίσως να μην ήθελες να κόψεις το κομμάτι σου στα μισά, αλλά εδώ υπάρχει ένας χρόνος που δίνεται στον κάθε διαγωνιζόμενο να δείξει αυτό που έχει να δείξει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα