The Landmark Nicosia:Η εξαιρετική διάκριση στον τομέα Διοίκησης Ανθρωπινου Δυν

Το Ξενοδοχείο 5 αστέρων της Λευκωσίας, το οποίο πρόσφατα μετονομάστηκε ως The Landmark Nicosia, ανακοινώνει περήφανα άλλη μια διάκριση, αυτή τη φορά στον τομέα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Στις 30 Οκτωβρίου, διεξάχθηκαν τα Cyprus HR Awards 2019 στη Λευκωσία, στα οποία αξιολογούνται και αναδεικνύονται οι πρωτοβουλίες και οι πρακτικές που θέτουν στο επίκεντρο τον ίδιο τον άνθρωπο. Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στη Human Resources Manager του ξενοδοχείου, κα. Κούλλα Κυριάκου για την ενεργή δράση,

στήριξη και ακούραστη συμβολή της για την ενίσχυση της δέσμευσης των ανθρώπινού δυναμικού.

Συγκεκριμένα, στη κατηγορία Talent &Performance Management, στη Human Resources Manager κα. Κούλλα Κυριάκου απονεμήθηκε το βραβείο Best Employee Engagement Strategy, το οποίο αφορά τη συνεισφορά ιδεών για συνεχή βελτίωση μέσω ενθάρρυνσης, εμψύχωσης και ανταλλαγής γνώσεων, έχοντας υπόψιν πάντα τη δοτικότητα και την ανθρωπιά. 

Η Διεύθυνση του The Landmark Nicosia είναι περήφανη για το Ανθρώπινο Δυναμικό της, και στοχεύει ακόμα πιο ψηλά, επενδύοντας στην εκπαίδευση, αναγνώριση και ενίσχυση σχέσεων της ομάδας. O Managing Director του ξενοδοχείου, κος Χάρης Μιχαήλ, ευχαρίστησε την ΗR Manager κα Κούλλα Κυριάκου, και το προσωπικό δηλώντας: «Είναι με ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια που παραλαμβάνουμε την βράβευση αυτή. Η αναγνώριση, μας επιβεβαιώνει πως η συλλογική προσπάθεια στην ενδυνάμωση του ανθρώπινού δυναμικού δημιουργεί ένα περιβάλλον που οδηγεί στην αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα