Tα έκαναν γυαλιά καρφιά στο ΓΣΖ - Δείτε βίντεο & φωτογραφίες

Για άλλη μία φορά ανεγκέφαλοι κατάφεραν να αμαυρώσουν την εικόνα του κυπριακού ποδοσφαίρου, αφού, ο τελικός κυπέλλου μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ τα είχε όλα: διακοπή του αγώνα, καβγάδες, πετροβολισμούς, πυρκαγιές, τραυματισμούς και αμέτρητες ζημιές εντός και εκτός του ΓΣΖ.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Σίγμα, «φίλαθλοι» ξέσπασαν σπάζοντας καρέκλες, κόβοντας συρματοπλέγματα

και ανάβοντας εστίες φωτιάς.



Δώδεκα εστίες πυρκαγιών

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε κλήσεις για τουλάχιστον 10 εστίες πυρκαγιών εκτός γηπέδου, καθώς και σε δύο εντός.

Για την κατάσβεση των πυρκαγιών εργάστηκαν 25 άτομα, ενώ χρησιμοποιήθηκαν οκτώ οχήματα από τους σταθμούς Λάρνακας και από ΕΜΑΚ.

Στις 11 Σεπτεμβρίου θα δικαστούν οι 3 συλληφθέντες του ΓΣΖ

Στο μεταξύ, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας παρουσιάστηκαν σήμερα τρία άτομα, ηλικίας 19, 23 και 30 χρόνων από τη Λεμεσό, που συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της οχλαγωγίας και της επίθεσης και δημόσιας εξύβρισης.Tο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όρισε για τις 11 Σεπτεμβρίου την ημερομηνία έναρξης της δίκης τους.

Πριν από λίγο, ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα επεισόδια. Διαβάστε την εδώ. Σημειώνεται, επίσης, ότι ο Πρόεδρος της ΑΕΛ θα πραγματοποιήσει σήμερα συνάντηση με θέμα τον χθεσινοβραδινό αγώνα και τα επεισόδια.

Δείτε ακόμη: Το Ντου της Αστυνομίας στην εξέδρα της ΑΕΛ (φωτος)

Ποιοι πιστεύετε ότι ευθύνονται για τα επεισόδια στον Τελικό Κυπέλλου; Tweet to @donnakaparti

Keywords
Τυχαία Θέματα