Tα δεδομένα στον όμιλο της Εθνική μας

Το Βέλγιο νίκησε με 3-0 της Εθνικής μας και η Βοσνία επικράτησε με 5-0 της Εσθονίας, έτσι βρίσκονται μαζί με την Ελλάδα στην κορυφή του 8ου ομίλου


Ο Ρομελού Λουκακού πέτυχε δύο γκολ με κεφαλιές στην Κύπρο, αμφότερα με... ριμπάουντ, έτσι οδήγησε το Βέλγιο στη νίκη με 3-0, ενώ ο Γιανίκ Φερέιρα Καράσκο διαμόρφωσε

το τελικό 0-3.

Επίσημο ντεμπούτο με νίκη λοιπόν για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον βελγικό πάγκο (και τον βοηθό του Τιερί Ανρί), ενώ η Κύπρος πλέον περιμένει το ματς με την Ελλάδα σε έναν μήνα.

Μαζί με Έλληνες και Βέλγους στην κορυφή είναι η Βοσνία και μάλιστα αυτή ως πρώτη, καθώς νίκησε με 5-0 την Εσθονία στη Ζένιτσα.

Δύο γκολ πέτυχε ο Έμιρ Σπάχιτς και από ένα οι Έντιν Τζέκο, Χάρις Μεντούνιανιν και Βένταντ Ιμπίσεβιτς για τους Βόσνιους που στις 7 Οκτώβρη ταξιδεύουν στο Βέλγιο.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Βοσνία - Εσθονία 5-0 (7' και 90' Σπάχιτς, 23' πέν. Τζέκο, 71' Μεντούνιανιν, 83' Ιμπίσεβιτς)

Κύπρος - Βέλγιο 0-3 (13' και 61' Λουκακού, 81' Καράσκο)

Γιβραλτάρ - Ελλάδα 1-4 (26' Γουόκερ / 10' Μήτρογλου, 44' αυτ. Γουάιζμαν, 45' Φορτούνης, 45'+2 Τοροσίδης)

Η βαθμολογία (Group H)

1. Βοσνία 3 (5-0)

2. Ελλάδα 3 (4-1)

3. Βέλγιο 3 (3-0)

4. Γιβραλτάρ 0 (1-4)

5. Κύπρος 0 (0-3)

6. Εσθονία 0 (0-5)

Η επόμενη αγωνιστική (7/10)

Βέλγιο - Βοσνία

Ελλάδα - Κύπρος

Εσθονία - Γιβραλτάρ

Οι συνθέσεις

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Βράνιες, Ζουκάνοβιτς, Σπάχιτς, Κολάσινατς, Μενούνιανιν, Πιάνιτς, Βίστσα, Λούλιτς, Τζέκο, Ιμπίσεβιτς.

ΕΣΘΟΝΙΑ: Ακσάλου, Τενίστε, Μπαράνοβ, Κλάβαν, Πικ, Μετς, Αντόνοβ, Καμς, Καλάστε, Βασίλιεβ, Ζένιοβ.

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Δημητρίου, Ντόσα Ζούνιορ, Λαΐφης, Αλεξάνδρου, Κυριάκου, Λαμπάν, Χαραλαμπίδης, Κάστανος, Εφραίμ, Σωτηρίου.

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Μενιέ, Αλντερβάιρελντ, Βερμάλεν, Βερτόνχεν, Βιτσέλ, Φελαϊνί, Ντε Μπράινε, Καράσκο, Αζάρ, Λουκακού.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (5-4-1): Πέρεθ, Γκαρθία, Γουάιζμαν, Ρόι Τσιπολίνα, Ράιαν Κασιάρο, Τζόζεφ Τσιπολίνα, Κούμπες, Μπόσιο, Ερνάντεθ, Γουόκερ, Λι Κασιάρο.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλας, Μανιάτης, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Φορτούνης, Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα