Survivor: «Πάγωσαν» με την οικειοθελή αποχώρηση

Αποχώρηση σοκ στο χθεσινοβραδινό Survivor.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (03/05) το Survivor All Star, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και η ένταση κορυφώθηκε.

Στο τελευταίο επεισόδιο οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στη

μάχη για μία ακόμη ασυλία, από την οποία προέκυψαν νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ωστόσο πριν την τελική ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας, ο Στέλιος Χανταμπάκης δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, με τους υπόλοιπους παίκτες να «παγώνουν» με την ανακοίνωσή του.

Οι παίκτες αντέδρασαν μετά την ανακοίνωσή του Στέλιου, αρχικά φωνάζοντάς του να μην φύγει από το παιχνίδι, ενώ στην συνέχεια ορισμένοι ξέσπασαν σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Χανταμπάκης δήλωσε πως δεν άντεχε άλλο ψυχικά να βρίσκεται μακριά από την οικογένεια του και ιδιαίτερα από τα παιδιά του.

Survivor All Star: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στον στίβο μάχης, η ομάδα που βγήκε νικήτρια στο τρίτο αγώνισμα ήταν η Μπλε, στέλνοντας τους Κόκκινους στην άβολη θέση της ψηφοφορίας.

Οι Κόκκινοι καλέστηκαν στο Συμβούλιο του νησιού να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τους δύο παίκτες που θα ήθελαν να αποχωρήσουν από το Survivor All Star.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας. Από την κάλπη προέκυψαν τα ονόματα του Γιώργου Κόρομι και του Τάκη Καραγκούνια, οι οποίοι συμπλήρωσαν την 5άδα των υποψηφίων προς αποχώρηση. Επίσης υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου.

Πηγή: reader.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Πάγωσαν,Survivor, pagosan