Super League 2: Ανατροπή για Ολυμπιακό Β΄ με πρωταγωνιστή τον Κωστή

Σε ένα χορταστικό δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε του ΟΦ Ιεράπετρας με 3-2 και έχουν το απόλυτο των νικών στα τελευταία έξι παιχνίδια, στον Νότιο όμιλο της Superleague 2.

Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Ολυμπιακός Β' όχι απλώς επέστρεψε στις νίκες αλλά έχει το απόλυτο στα τελευταία έξι ματς, με τελευταίο «θύμα» του τον

ΟΦ Ιεράπετρας, του οποίου επικράτησε με 3-2.

Στο πρώτο μέρος το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ο... απόλυτος χαμός στα γκολ.

Την αρχή έκανε ο ΟΦ Ιεράπετρας με τον Πάτρικ Βουό που άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό με πλασέ νικώντας τον Στουρνάρα για το 0-1. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 66ο λεπτό, όταν ο Κωστή με ωραίο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Οι Κρητικοί πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Κατάλντι, που στο 71' εκτέλεσε τον αντίπαλο πορτιέρε για το 1-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν δύο λεπτά με τον Αλγκασίμ Μπα να επιβεβαιώνει το γεγονός ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς πέτυχε το 6ο του γκολ στα πέντε τελευταία ματς και έκανε το 2-2 για την ομάδα του. Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Γιώργος Σύρμης στο 83', που με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κυρίτση για το 3-2 των γηπεδούχων.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε τίποτα στο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό Β' να φτάνει στην έκτη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με μία ανατροπή μέσα σε 12 λεπτά κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' : Στουρνάρας, Μπα, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Κεραμίδας (46′ Καράκουτης), Μαυρουδής, Μαρίνος, Κατσουλίδης (46′ Νίκολιτς), Ι. Ιμπαγάσα, Κωστή, Χρυσόπουλος.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Μούλερ, Τσορνομάζ, Βουό, Κατάλντι, Ζήσης, Μπλανκ Καζάου, Καραμπέτσος, Ντέντλερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα