Super FM παρουσιάζει το μεγαλύτερο καρναβαλίστικο event

O μοναδικός Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει δυναμικά για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο ΑCRO Club στην Αθήνα, έχοντας στο πλευρό του την Demy και την Μαλού.

Με ένα πρόγραμμα που ποικίλει στα μουσικά είδη, από ποπ έως λαϊκά και νησιώτικα, ο Γιώργος Σαμπάνης ξέρει πως να διασκεδάσει το κοινό του και το κάνει κάθε φορά.

Ο Super

FM παρουσιάζει τον Γιώργο Σαμπάνη Live στο μεγαλύτερο καρναβαλίστικο event της Κύπρου που θα διεξαχθεί στο Όλα Ελληνικά στη Λεμεσό, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, αφήνει για λίγο την νυχτερινή Αθήνα και επιστρέφει στην Κύπρο, για το μεγαλύτερο καρναβαλίστικο event όπου παρουσιάζει ο Πρώτος Μουσικός Σταθμός της Κύπρου, Super FM.

Ένας από τους τραγουδιστές-συνθέτες της νεότερης γενιάς που αγαπά το κοινό, με πολλές επιτυχίες, που μάλιστα έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να υπογράψει τραγούδια των μεγαλύτερων τραγουδιστών της μουσικής βιομηχανίας όπως είναι ο Πάνος Κιάμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πάολα και πολλοί άλλοι κορυφαίοι τραγουδιστές, θα δώσει ρυθμό μέσα από δικές του επιτυχίες, αλλά και άλλων καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών σε ένα ανεβαστικό καρναβαλίστικο πάρτι.

Ο Γιώργος Σαμπάνης ζωντανά σ΄ ένα ξεφαντωτικό αποκριάτικο πάρτι την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου στο Όλα Ελληνικά Λεμεσός…τον Ελληνικό σας Προορισμό από τον Όμιλο Breeze.

Ώρα Έναρξης: 22:00

Κρατήσεις: 7000 58 68

Χορηγός: Johnnie Walker

Οργάνωση: Partyline Cyprus

Φιλοξενία : Alasia Boutique Hotel &Spa

Keywords
Τυχαία Θέματα