Stephanis Black Friday 2023 – Αποκαλύφθηκαν ΟΛΕΣ οι προσφορές!

Το STEPHANIS Black Friday  επιστρέφει δυναμικά, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στο Δίκτυο Καταστημάτων Stephanis! 

ΟΛΕΣ οι προσφορές του Stephanis Black Friday έχουν αποκαλυφθεί!

Ανακάλυψέ τες όλες εδώ  (https://www.stephanis.com.cy/el/black--friday-2023)

Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις Black Friday

αγορές τους σε οποιοδήποτε από τα 7 φυσικά καταστήματα Stephanis ανά το Παγκύπριο, καθώς και διαδικτυακά, από την άνεση του σπιτιού τους στο www.stephanis.com.cy.

Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων την περίοδο του «Black Friday», είναι μεταξύ άλλων οι τηλεοράσεις, τα laptops, τα tablets, τα smartphones, ηλεκτρικές σκούπες, καφετιέρες, ο gaming εξοπλισμός, και τα ηλεκτρικά scooter.

Κατά τη διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου «Stephanis Black Friday», έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εκατοντάδες προϊόντα τεχνολογίας, στις πιο χαμηλές τιμές τις χρονιάς. 

Για αυτό τον λόγο το Black Friday είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε τις χριστουγεννιάτικες μας αγορές για δώρα, αλλά και για να αποκτήσουμε επιτέλους αυτό το προϊόν τεχνολογίας που πάντα θέλαμε και περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή!

Το μεγαλύτερο πάρτι της τεχνολογίας, είναι στα καταστήματα STEPHANIS!

Το Δίκτυο Καταστημάτων Stephanis, είναι το μεγαλύτερο Δίκτυο Καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στη Κύπρο, με 7 φυσικά καταστήματα, τη Νούμερο 1 ιστοσελίδα ηλεκτρονικών ειδών (www.stephanis.com.cy), και περισσότερο από 60 χρόνια παρουσία στη Κυπριακή αγορά. Χαρακτηριστικό της εταιρίας, η ευρεία γκάμα σε άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, η άριστη εξυπηρέτηση, και οι ανταγωνιστικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα