Primera Division: Δύο γκολ ο Μέσι, τέσσερα η Μπαρτσελόνα

Με πρωταγωνιστή ξανά τον Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε 4-0 της Εϊμπάρ στη Χώρα των Βάσκων και προελαύνει για τον τίτλο.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει ακάθεκτη προς τον τίτλο, η Εϊμπάρ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και το τελικό 4-0 στο "Ιπουρούα" ήταν φυσικό επακόλουθο ενός αγώνα που... καμία εκ των δύο αντιπάλων δεν ήθελε να δώσει. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Μουνίρ ελ Χανταντί, ο αντικαταστάτης του Νεϊμάρ στην ενδεκάδα (ο Βραζιλιάνος πήρε άδεια και πήγε Βραζιλία για να γιορτάσει τα 20ά γενέθλια της αδερφής του), υποδέχθηκε

την ασίστ του Λουίς Σουάρες και άνοιξε το σκορ από κοντά. Οι Βάσκοι προέβαλαν αντίσταση στα πρώτα λεπτά, δημιούργησαν κάποιους κινδύνους για τον Κλάουντιο Μπράβο, ωστόσο οι "μπλαουγκράνα" ήταν αυτοί με τις περισσότερες ευκαιρίες και το επόμενο γκολ με τον Λιονέλ Μέσι στο 41'.

Ο Αργεντινός έφτασε τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα και προσπέρασε τον Καρίμ Μπενζεμά στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ της Primera Division. Στο 76' κατόρθωσε και το... ακατόρθωτο για τους Καταλανούς, να σκοράρει με πέναλτι και να φτάσει τα +20 γκολ για όγδοη σερί σεζόν, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για την Ισπανία. Ο Σουάρες ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 84' με όμορφη ατομική ενέργεια και "ψαλίδισε" τη διαφορά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφή των pichichi, μετά από το καρέ του Πορτογάλου. Το 100ό γκολ της τριπλέτας MSN διαμόρφωσε και το τελικό σκορ της συνάντησης.

Εϊμπάρ (4-4-2): Ριέσγο, Κάπα, Πάντιτς, Ράμις, Χουνκά, Εσκαλάντε (84' Χαΐροβιτς), Ραντόσεβιτς, Γκαρθία, Αντριάν, Μπαστόν (68' Μπερχόν), Ενρίτς (90' Ινούι)

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Μπράβο, Άλβες, Πικέ (80' Μπάρτρα), Μαστσεράνο, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (80' Βερμάλεν), Τουράν (79' Ρομπέρτο), Μέσι, Σουάρες, Ελ Χανταντί

FT - VIDEO(La Liga): SD Eibar 0-4 FC BarcelonaAll Goals [HD]Leo Messi with a double.

Posted by Football Goals &Highlights on Sunday, March 6, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα