Oμόνοια: Ο αγώνας της χρονιάς

Πάντα τα παιχνίδια με τον αιώνιο αντίπαλο της ΑΠΟΕΛ έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον για την Ομόνοια , όμως αυτή τη φορά είναι ο αγώνας της χρονιάς για τους ''πράσινους'' για πολλούς λόγους. Διότι αν χάσει τότε η διαφορά θα αυξηθεί στους 13 απο τους ''γαλαζοκίτρινους'' , ενώ παράλληλα θα παραμονεύει ο κίνδυνος να βρεθεί πιο χαμηλά στην βαθμολογία.

Η Ομόνοια αν κερδίσει θα έχει την ευκαιρία να εκμεταλευτεί και τις απώλειες που θα υπάρξουν στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΑΕΚ.

Πέραν απο τους βαθμούς , θα επανέλθει η ηρεμία και ο ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας. Το πιο σημαντικό θα δώσει χαρά στον κόσμο της, που θέλει να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.

Η αποστολή σίγουρα θα είναι δύσκολη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ , όμως το ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές είναι να καταθέσουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν με πάθος αυτό που θέλουν. Μια νίκη επι του ΑΠΟΕΛ θα βοήθησει και τον νέο τεχνικό που θα έρθει να βρεί μια ομάδα ψυχωμένη που θα είναι αποφασισμένη να δώσει την μάχη για την αντεπίθεση της.

Keywords
Τυχαία Θέματα