Oμόνοια: Η ώρα της αλήθειας

Την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα , θα είναι η ώρα της αλήθειας για την Ομόνοια. Το ζητούμενο για τους ''πράσινους'' είναι να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και να στείλουν το ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να φτάσουν στην μεγάλη ανατροπή.

Ποιά είναι αυτή; Φυσικά για να δώσουν τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφου η διαφορά θα μειωθεί στους τέσσερις βαθμούς απο τον πρωτοπόρο. Αν γίνει το αντίθετο τότε η Ομόνοια θα συμβιβαστεί στην παραμονή της στην 3η θέση ή να ανεβεί τουλάχιστο στην 2η . Η Ομόνοια δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι άλλαξε άρδην το αγωνιστικό

της πρόσωπο. Είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο και πλέον καλείται να δείξει τις αντοχές της στα σερί των ντέρμπι που ακολουθήσουν. Μια νίκη επι του Απόλλωνα, που επι του παρόντος είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος , θα δείξει τον δρόμο ότι η Ομόνοια είναι ικανή για όλα.

Άλλωστε οι μεγάλες ομάδες, στις δύσκολες αποστολές δείχνουν χαρακτήρα και η Ομόνοια θα κληθει την Κυριακή να δείξει την αποφασιστικότητα της.

Με την στήριξη του κόσμου της , η Ομόνοια θα προσπαθήσει να μπεί για καλά στο κόλπο του τίτλου. Μπορεί στην Ομόνοια να διατηρούν χαμηλούς τους τόνους , όμως αν κερδίσουν τον Απόλλωνα , πολλά θα αλλάξουν και οι ''πράσινοι'' θα αρχίσουν να πιστεύουν για καλά ότι μπορούν να φέρουν τα κάτω, πάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα