O Παναιτωλικός... βούλιαξε την ΑΕΚ στο Αγρίνιο!

Από το κακό στο χειρότερο η ΑΕΚ! Ο Παναιτωλικός με υπηρεσιακό προπονητή αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο Αγρίνιο, νίκησε τελικά με 3-2 με δύο γκολ του Μάκου και έριξε ακόμα πιο χαμηλά την Ενωση. Τραγικό λάθος του Μπάρκα στο 3ο γκολ των νικητών, λίμνη το γήπεδο από το πολύ νερό.

Ούτε τώρα κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη η ΑΕΚ! Η ομάδα του Ζοζέ Μοράις αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από

τον Παναιτωλικό στο Αγρινιο, κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ένα πρώην δικό της παιδί, ο Γρηγόρης Μάκος τη "σκότωσε" με δύο δικά του γκολ στην επανάληψη για το τελικό 3-2.

Η βροχή ήταν έντονη το απόγευμα της Τετάρτης (18/1) στο Αγρίνιο με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Παναιτωλικού να θυμίζει κάτι από... λίμνη. Αυτό φυσικά δεν βοηθούσε σε καμία περίπτωση την ΑΕΚ που βρέθηκε και σε δύσκολη θέση στο 11' όταν ο Μπάρκας ανέτρεψε τον Μάρκος Πάουλο μέσα στην περιοχή και ο Μαρκόφσκι από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ.

Η ΑΕΚ έκανε την αντεπίθεσή της και στο 22' ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά του Ούγκο Αλμέιδα σε 1-1. Λίγο πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο μάλιστα με σουτ του Γαλανόπουλου πέρασε και μπροστά στο σκορ στο 33' και όλα έδειχναν πως θα είχε το πάνω χέρι στη συνέχεια. Ο Παναιτωλικός όμως είχε άλλα σχέδια. Στο 34' οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται δικαίως για πέναλτι του Μπάρκα πάνω στον Ρότσα που δεν είδε ο διαιτητής.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό ο Κούσας έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά στον Μάκο, ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της περιοχής της ΑΕΚ πλάσαρε με το αριστερό, νίκησε τον Μπάρκα και ισοφάρισε σε 2-2. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 83' ο Παναιτωλικός έκανε ανατροπή στην ανατροπή με τον ίδιο παίκτη! Ο Μάκος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μπάρκα που νόμιζε ότι μπάλα θα έβγαινε άουτ, ο άσος του Αγρινίου την πρόλαβε πριν βγει και την έσπρωξε στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Νταλακούρας): Κυριακίδης, Μύγας, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντάκιας, Κουτρομάνος, Μάκος, Μάρκος Πάουλο (89' Καμαβουάκα), Κλέσιο (71' Μουνιός), Λουίς Ρότσα (80' Ρόσα), Μαρκόβσκι.

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Βάργκας (59' Πέκχαρτ), Μάνταλος (80' Ροντρίγκες), Χριστοδουλόπουλος (59' Μπακασέτας), Αλμέιδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα