O Γιάννης Κότσιρας στα Public Λεμεσού!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα υπογράψει το CD του «Ψεύτης Καιρός» για τους φαν του στην Κύπρο

Ο Γιάννης Κότσιρας θα βρεθεί στο κατάστημα των Public Λεμεσού την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου από τις 19:00 μέχρι τις 20:00 για να υπογράψει το νέο του CD «Ψεύτης Καιρός» που μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Public στην Κύπρο!

Ο Γιάννης Κότσιρας, δύο χρόνια μετά την τελευταία του συνεργασία στον κύκλο τραγουδιών με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Οδυσσέα Ιωάννου, επανέρχεται στη δισκογραφία

με ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ, που υπογράφουν καθιερωμένοι και τιμημένοι δημιουργοί του παρελθόντος αλλά και νέοι ταλαντούχοι που παίρνουν το δικό τους μονοπάτι στον πολύχρωμο κόσμο του ελληνικού τραγουδιού.

Στο έργο αυτό ο Γιάννης Κότσιρας, που βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ερμηνευτικής του διαδρομής, με ωριμότητα και ασύγκριτη ποιότητα φωνής, συνεχίζει να παρουσιάζει και την δημιουργική του πλευρά στο στίχο και τη σύνθεση, εξελίσσοντας το χάρισμα του αυτό κάθε φορά.

Στο cd συνυπάρχει ισότιμα μια μεγάλη παρέα δημιουργών και τραγουδοποιών που παρά τις διαφορετικές ηλικίες αλληλοσυμπληρώνονται και συνδιαλέγονται μέσα από τη μουσική και το λόγο, παρασύροντας ο ένας τον άλλον στην ολοκλήρωση του μουσικού τους παραμυθιού.

Ο Κώστας Παρίσσης ανέλαβε την ενορχήστρωση των κομματιών, οι Imam baildi έδωσαν τη δική τους μοναδική εκδοχή στο τραγούδι «Στα ίδια δίχτυα», η Ελένη Τσαλιγοπούλου στάθηκε δίπλα στο Γιάννη Κότσιρα σε ένα υπέροχο τραγούδι. Παραγωγός του cd ο Νεκτάριος Κόκκινος που εργάστηκε επί δύο χρόνια μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα, ακούγοντας, επιλέγοντας και απολαμβάνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Βρες το στα Public:

http://bit.ly/2jGo113

Χαμογελάστε… είστε στα Public!

Keywords
Τυχαία Θέματα