O Γιάννης Αναστασίου συμβουλεύει την Άντερλεχτ

O Γιάννης Αναστασίου μίλησε σε ιστοσελίδα του Βελγίου για την αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ.

Λίγες ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ανέλυσε στη «Het Laatste Nieuws» τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Ολυμπιακού.

«Στο

Τσάμπιονς Λιγκ η παρουσία του Ολυμπιακού ήταν επιβλητική. Στην Ευρώπη, είχαν χώρο να κάνουν το παιχνίδι τους. Οι ακραίοι τους είναι πολύ γρήγοροι. Αν τους δώσεις χώρο, μπορούν να τα καταφέρουν. Αυτό είναι που πρέπει να προσέξει η Άντερλεχτ» είπε αρχικά ο Αναστασίου, ο οποίος στη συνέχεια κλήθηκε να δώσει συμβουλές στον προπονητή της Άντερλεχτ.

«Η συμβουλή μου στον Μπέσνικ Χάσι είναι να κρατήσει την ομάδα του συμπαγή, να κρατά τις γραμμές κοντά, να είναι ήρεμος και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε δυσκολίες, αλλά μερικές φορές οι παίκτες του κάνουν ανόητα λάθη. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι αργό και ευάλωτο. Έχει πιθανότητες να περάσει η Άντερλεχτ. Ο Ολυμπιακός διανύει καλή περίοδο. Κατά τη γνώμη μου, οι πιθανότητες είναι 50-50» κατέληξε ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα