O Aντρέας Παπαδόπουλος στο TEDxLimassol

O Αντρέας Παπαδόπουλος έρχεται στη σκηνή του TEDxLimassol και μας προτείνει να εξερευνήσουμε, τους γύρω μας, την γειτονιά μας, τον τόπο μας...τον πλανήτη.

Γιατί ανακαλύπτοντας αλλάζουμε, αγαπούμε, σεβόμαστε, εξελισσόμαστε, γεμίζουμε εμπειρίες, κάνουμε τον κόσμο καλύτερο.

Μέσα από το αξιοθαύμαστο έργο του να φωτογραφίζει τις παραλίες της χώρας, ο Αντρέας Παπαδόπουλος μας προτείνει να κοιτάξουμε καλά γύρω μας, να αρχίσουμε, ανακαλύπτουμε και να γίνουμε εμείς αυτοί που κάνουν πράγματα, να γίνουμε όλοι ήρωες.

Το TEDxLimassol γίνεται στο θέατρο

Ριάλτο, στις 3 Οκτωβρίου

Το θέμα της φετινής εκδήλωσης True Heroes – Πραγματικοί Ήρωες αντλεί έμπνευση από ανθρώπους που δεν επαναπαύονται και που συνεχίζουν να καινοτομούν στον τομέα τους. Που εμπνέουν τους γύρω τους και που χαρακτηρίζονται ως πραγματικοί ήρωες ο κάθε ένας στην εξειδίκευσή του. Η διοργάνωση TEDxLimassol με περισσότερους από 20 ομιλητές και μουσικούς υπόσχεται να εκπλήξει όλη την πόλη της Λεμεσού.

Η εκδήλωση που γίνεται με τις διεθνείς προδιαγραφές βρίσκει συμμάχους επιχειρήσεις που συνεχίζουν να καινοτομούν και να δημιουργούν τις εξελίξεις στον κλάδο τους, το TEDx Limassol είναι powered by Bank of Cyprus και MTN.

Το συνέδριο TEDxLimassol «έσπασε» και φέτος ρεκόρ εθελοντών. Μαζί με την κεντρική ομάδα, περισσότεροι από 100 εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να ετοιμάσουν μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις ανά τον κόσμο και να προσφέρουν μια εμπειρία ζωής στους συμμετέχοντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα