Nέα Σαλαμίνα: Το πάθημα και η αισιοδοξία

Το περσινό πάθημα από τον ΑΠΟΕΛ ευελπιστούν να έχει γίνει μάθημα στη Νέα Σαλαμίνα, που βλέπει τον αυριανό αγώνα στο γήπεδο «Dimco Αμμόχωστος-Επιστροφή» ως μια ευκαιρία για εξιλέωση από τα περσινά «χαστούκια» που δέχθηκαν από τους πρωταθλητές.


Στην περασμένη αγωνιστική περίοδο οι «ερυθρόλευκοι» υποχρεώθηκαν από τον ΑΠΟΕΛ στη βαριά ήττα με 9-0, ενώ συνολικά έχασαν και στους έξι αγώνες

με αντίπαλο την ομάδα της Λευκωσίας.
Μολονότι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν ήταν αυτό που ανέμεναν στις τάξεις της προσφυγικής ομάδας, υπάρχει αισιοδοξία για την κατάκτηση θετικού αποτελέσματος στην αυριανή αναμέτρηση. Η καλή εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση ήταν ενθαρρυντική και οι «ερυθρόλευκοι» ευελπιστούν πως η ομάδα θα συνεχίσει την ανοδική πορεία της και με την πάροδο του χρόνου θα αποδίδει το ποδόσφαιρο που όλοι, στις τάξεις του προσφυγικού συλλόγου, επιθυμούν.
Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στα τελευταία αποκτήματα να εγκλιματιστούν καλύτερα με την ομάδα και συνάμα να δουλέψουν περισσότερο στον τομέα της φυσικής κατάστασης.
Το βράδυ της Τετάρτης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές δείπνησαν στην Ταβέρνα "Ζήνων" στη Λάρνακα, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του καλού κλίματος της ομάδας.
Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ο Εουγκέν Νεάγκοε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Φροξυλιά, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Επίσης, εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Νεόφυτος Μιχαήλ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε εν’ αντιθέσει με τον Κούλλη Παύλου, ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος και δηλώνει παρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα