Mίκαελ Ποτέ: 164 λεπτά συμμετοχής σε τρεισίμισι μήνες

Ήταν η πρώτη μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ για την χρονιά που διανύουμε, ωστόσο ακόμα να κάνει αισθητή την παρουσία του ή αν προτιμάτε δεν μπόρεσε να την κάνει λόγω των ελάχιστων του συμμετοχών. Αναφερόμαστε φυσικά στον Μίκαελ Ποτέ ο οποίος για την ώρα δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Γιώργου Δώνη.

Είναι λογικό να γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομα του Αφρικανού ο οποίος αγωνίστηκε μέχρι στιγμής σε μόλις έξι αγώνες σχεδόν σε όλες ως αλλαγή (μόνο με Ανόρθωση βασικός). Τρία παιγνίδια στην Ευρώπη και άλλα τρία στο πρωτάθλημα.

Οι έξι εμφανίσεις του αντιστοιχούν σε χρόνο συμμετοχής 164 λεπτά, καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρει ένα γκολ στο παιγνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αγωνίστηκε ως αλλαγή και στον αγώνα σούπερ καπ (για 31 λεπτά) σ' ένα παιγνίδι που για τον ΑΠΟΕΛ δεν αποτελούσε προτεραιότητα λόγω της συμμετοχής της ομάδας στην Ευρώπη λίγες μέρες μετά.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μίκαελ Ποτέ παραμένει ως μια επιλογή για τν κορυφή της επίθεσης του ΑΠΟΕΛ. Το πότε θα μπει περισσότερο στην ομάδα ο έμπειρος επιθετικός το γνωρίζει μόνο ο Δώνης, ο οποίος πρόσφατα εξήγησε πως ο ποδοσφαιριστής ήρθε κουρασμένος στην ομάδα του λόγω της εθνικής του ομάδας. Σε μια περίοδο όμως που ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι έχει θέμα στο γκολ, την στιγμή που οι επιλογές στην κορυφή της επίθεσης είναι περιορισμένες, ίσως δούμε τον Μίκαελ Ποτέ να παίρνει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα