Mega Deals: Mοναδικές προσφορές σε όλες τις κατηγορίες του Foody Market

 

Από τις 22 Απρίλιου και για δύο βδομάδες, το Foody δημιούργησε τα Mega Deals, με μειωμένες τιμές σε εκατοντάδες προϊόντα από το Foody Market. Εκπτώσεις έως και 50%, επιλογές 1+1 και άλλες Mega προσφορές σε επώνυμα προϊόντα supermarket σε όλες τις κατηγορίες του Foody Μarket κάθε εβδομάδα!

Οι καταναλωτές θα μπορούν

να γνωρίσουν και να επωφεληθούν από τα Mega Deals, μέσα από το Foody Μarket, διαλέγοντας επώνυμα προϊόντα από όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες. Προσφορές σε προϊόντα όπως χυμούς και αναψυκτικά, ψωμί και αρτοποιήματα, snacks, μπίρες, ποτά και κρασιά, γαλακτοκομικά, παγωτά, είδη καθαριότητας και σπιτιού, κρέατα, αλλαντικά και αυγά, τυποποιημένα τρόφιμα, προϊόντα προσωπικής φροντίδας και βρεφικά, έτοιμα γεύματα και λαχανικά είναι διαθέσιμες από τις 22 Απριλίου μέχρι τις 5 Μαΐου. Κάνε τα ψώνια σου από το σπίτι εύκολα και γρήγορα και επωφελήσου των Mega προσφορών του Foody, με παράδοση στην πόρτα σου.

Το Foody, η #1 υπηρεσία delivery στην Κύπρο,  παρέχει στους χρήστες του μια σειρά από προσφορές, σημαντικές για την καθημερινότητά τους, αποσκοπώντας στο να παραμείνει μια προσιτή οικονομικά πλατφόρμα για όλους τους καταναλωτές.

Σχετικά με το Foody:

Τo Foody δημιουργήθηκε το 2015, ως η πρώτη εταιρεία online delivery στην Κύπρο, αλλάζοντας τον τρόπο παράδοσης τροφίμων στη χώρα. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην κυπριακή αγορά, στηρίζοντας την ανάπτυξή της στην τεχνολογία και την καινοτομία. Συνεργάζεται με περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

Μέσω υπηρεσιών όπως το μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής «FoodyPro», το πρόγραμμα επιβράβευσης «Rubies», την υπηρεσία γρήγορου delivery για είδη υπεραγοράς «Alphamega Express» και τη super-γρήγορη υπεραγορά foody market, καλύπτει με έξυπνους και ωφέλιμους τρόπους τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλη την Κύπρο και επιβραβεύει τους πελάτες του.

Βρείτε και ακολουθήστε το Foody:

Website: https://www.foody.com.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/foody.com.cy

Instagram: https://www.instagram.com/foodycy/

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mega Deals, Mοναδικές, Foody Market,Mega Deals, Monadikes, Foody Market