MY MALL Λεμεσού Χρυσός Χορηγός του Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ

Το MY MALL Limassol, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου, ανακοινώνει τη συμμετοχή του στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ως Χρυσός Χορηγός του πιο δημοφιλούς αγώνα δρόμου της Κύπρου.

Με τη χορηγία αυτή, το MYMALL Λεμεσού στοχεύει στην

ενίσχυση και ενοποίηση των υποστηρικτών και οπαδών των αγώνων μαραθωνίου, προωθώντας ταυτόχρονα τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ είναι ο πιο δημοφιλής αγώνας δρόμου σε όλη την Κύπρο, ενώ κάθε χρόνο προσελκύει το ενδιαφέρον ενός αυξανόμενου αριθμητικά κοινού. Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των αγώνων δρόμου των διεθνων ομοσπονδίων IAAF και AIMS και γι’ αυτό θα συμμετάσχουν Κύπριοι και ξένοι αθλητές.

Ο 11ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου αφιερώνοντας έτσι ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στο άθλημα.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ θα ξεκινήσει το Σάββατο 18 Μαρτίου, με τον πρώτο αγώνα δρόμου, Primetel 5 χιλιόμετρα εταιρικός αγώνας στις 9 το πρωί και τον 1 χιλιόμετρο Andrey &Julia Dashin’s Foundation παιδικού αγώνα στις 11.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου, θα διεξαχθούν οι αγώνες δρόμου μαραθώνιο, μισό μαραθώνιο, Πετρολινα 10 χιλιόμετρα και 5 χιλιόμετρα δρόμος ξεκινώντας στις 7 το πρωί.

Το MY MALL Λεμεσού το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Κύπρο, με περισσότερα από 135 καταστήματα, μεταξύ των οποίων ένα μεγάλο αριθμό αθλητικών καταστημάτων, είναι το ιδανικό μέρος για εξοπλισμό και προετοιμασία για τον αγώνα.

#WeRunThisTown

Keywords
Τυχαία Θέματα