Live:Aλκή-ΑΠΟΕΛ 0-0

Συμπέρασμα από το Ά μέρος είναι ότι η Αλκή τα πήγε εξαιρετικά καλά μεσοαμυντικά και δεν άφησε τον ΑΠΟΕΛ να είναι ιδιαίτερα απειλητικός αν και είχε τρείς καλές ευκαιρίες με τους Σάλαι (2) και Ορ . Από την άλλη η Αλκή έχασε με την σειρά της δυο ξεκάθαρες ευκαιρίες με τον Σεμέδο.

O ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που μπήκε στον αγώνα επιθετικά όπως αναμενόταν και δημιούργησε την πρώτη του απειλή στο 2’ όταν ο Ντε Καμάργκο έκανε το σουτ και απέκρουσε ο Πάρντο. Από εκεί και

πέρα οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν την ανούσια υπεροχή. Στο 24 έχασαν την πιο μεγάλη ευκαιρία όταν ο Σάλαι βρέθηκε στην περιοχή όμως έκανε το σουτ , πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από την άλλη η Αλκή έκλεισε τους διαδρόμους στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και έβγαινε μπροστά με ξαφνικές αντεπιθέσεις. Μάλιστα στην πρώτη της επίσκεψη στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ έχασε την πολύ καλή ευκαιρία όταν ο Σεμέδο στο 34 έκανε το σουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Η Αλκή μάλιστα στο 39 με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή έχασε την τεράστια ευκαιρία όταν έκανε το σουτ , μπροστά από τον Βάτερμαν που απέκρουσε σωτήρια. Στο 41 ήταν ο Σάλαι ξανά για τον ΑΠΟΕΛ που έχασε την σπουδαία ευκαιρία, όταν από πλάγια θέση έκανε το σουτ στο κάθετο δοκάρι. Στο 45 +1 Ο Ζαχίντ έδωσε στον Ντε Καμάργκο που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κοντράρει στον Ντιακιτέ.

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης Αλκής-ΑΠΟΕΛ, στο στάδιο Αμμόχωστος

Keywords
Τυχαία Θέματα