Σπουδαία νίκη με ανατροπή για την Πάφο

Η Πάφος F.C επικράτησε με 2-1 του Ερμή στο Στέλιος Κυριακίδης , μετά απο ανατροπή στο σκόρ. Ο Ερμής προηγήθηκε στο σκόρ στο 11' με σουτ του Γεωργιάδη απο την μεσαία γραμμή μετά απο λανθασμένη έξοδο του Κόπριβετς.

Η Παφιακή ομάδα όμως είχε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να φέρει κάτω , πάνω. Στο 48 ο Ντομίγκες με κερφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1 και στο 73 ο Γκουλον με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ο Ερμής στην εκπνοή του αγώνα έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Γουϊκς στο 81 και 89 με τον Πατσέκο.

Η Πάφος έφτασε τους οκτώ βαθμούς με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες . Από την

άλλη ο Ερμής δέχθηκε για τέταρτη φορά την ήττα.

ΠΑΦΟΣ: Κόπριβετς, Χόριτς, Ντομίγκεζ, Γκουλόν, Μοστεφά, Πογιέτ (46′ Καμαρά), Γιάνζα, Γκάποβς, Μπρουλς (83′ Φυλακτού) , Ντεούλ, Κοβαλένκο (69′ Σταύρου)

ΕΡΜΗΣ: Αραμπατζής, Ιμερένκοφ, Χριστοφή, Νταμσέφσκι (62′ Τσούμου), Ψάλτης, Μαρτίνιουκ, Φρίνμποργκ, Γουϊκς (81′ Σαδραβέλης) , Τσίνα, Γεωργιάδης (72′ Πατσέκο), Εμεγκάρα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χόριτς (3η)/ Ιμερένκοφ, Φρινμπόργκ, Μαρτίνιουκ (3η)

Στις 18:00 η Πάφος υποδέχεται τον Ερμή στο "Στέλιος Κυριακίδης - Πάφιακο" στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta και το SigmaLive θα σας μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν στο παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα