Ομόνοια-Ένωση 2-2: Χαστούκι στην Ομόνοια (videos&pics)

Παλικαρίσιος βαθμός για την Ένωση στο ΓΣΠ! Ομόνοια και Ένωση συμβιβάστηκαν στο 2-2 με τους βυσσινί να είναι δύο φορές μπροστά στο σκορ και να επιστρέφουν στο Παραλίμνι μ' ένα σχετικά θετικό αποτέλεσμα. Μέχρι το 84’ η Ομόνοια έχανε 1-2 από την φιλοξενούμενη ομάδα, όταν μίλησε η κλάση των Μπεμπέ και Ασίς με τον δεύτερο να δίνει ασίστ στον Ρουσιά και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα και στο τελικό 2-2. Χαμένο έδαφος για τους «πράσινους», που δεν μπόρεσαν να κάνουν δεύτερη σερί νίκη.

Εικόνα αγώνα:

Με την Ένωση να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα κενά διαστήματα της Ομόνοιας και το μεγάλο

κενό της Ομόνοιας στην άμυνα, οι «βυσσινί» πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους προβάδισμα 1-2.

Η Ομόνοια ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε καλύτερα πατήματα και μέχρι το 14’ δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Σκέμπρι και Χαφέζ, και των δύο όμως τα σουτ τους πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Η Ένωση στεκόταν καλά αμυντικά ενώ στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι στο 17’ σκόραρε από στημένη φάση. Ο Φροξυλιάς ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ και ο Μπόγιοβιτς με κεφαλιά κέρδισε την εναέρια μονομαχία από τον Ρομαρίκ, ανοίγοντας το σκορ στο ΓΣΠ.

Η απάντηση από πλευράς Ομόνοιας ήταν άμεση αφού μετά από ένα πεντάλεπτο ήρθε το 1-1 από τον Σκέμπρι, με τον Μαλτέζο να εκμεταλλεύεται την όμορφη πάσα από τον Οικονομίδη και με κεφαλιά έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα. Μετά την ισοφάριση η Ομόνοια έφτασε μία ανάσα από το 2-1 μετά από ένα σουτ-βολίδα του Έρολντ Γκουλόν, ένα σουτ που «ξύπνησε» την Ένωση και στο 34’ έκανε το 2-1 με το Κρις Ντίξον. Ο Μπασόφ σε μία κίνηση του επέλεξε να δώσει έτοιμο γκολ στο Ντίξον με τον δεύτερο να βάζει την Ένωση ξανά μπροστά στο σκορ.

Με την έναρξη του β’ μέρους και μέχρι το 72’ η μοναδική ευκαιρία που καταγράφηκε ήταν από την γηπεδούχο ομάδα μετά από ένα σουτ του Σκέμπρι το οποίο ανακόπηκε πάνω στη γραμμή από τον Ράσπεκ. Η συνέχεια κινήθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα, με την Ένωση να κάνει το δικό της παιχνίδι προσαρμόζοντας το στα μέτρα της. Ένα σουτ του Γκουλόν στο 74’ δεν ήταν καθόλου απειλητικό για τον Αμπάρη. Όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο άγχος κυρίευε τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, με τον Μιλόγεβιτς να ρίχνει στο παιχνίδι τους Μπαντιμπαγκά, Ρουσιά και Μπεμπέ.

Στο 84’ μίλησε η εμπειρία με τους Μπεμπέ και Ασίς να συνεργάζονται όμορφα, με τον δεύτερο να δίνει κάθετη πάσα στον Ρουσιά, που έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 87’ ένα σουτ του αρχηγού Άσις δεν ήταν και τόσο απειλητικό για να γυρίσει το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα