Τζόν Κάρβερ: ''Ρόστερ που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα''

Διαβάστε τι δήλωσε ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας Τζόν Κάρβερ ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Μπάνατντς.

Αποστολή συγκροτήματος ΔΙΑΣ/Γιαννάκης Χριστοδούλου

«Έχει τρεις εβδομάδες που είμαι με την ομάδα. Μέσα από την προετοιμασία έμαθα και τους παίκτες. Είμαστε στο στάδιο που κτίζουμε την ομάδα. Χάσαμε 11 παίκτες και πήραμε επτά και συνεχίζεται ο προγραμματισμός»

«Έχουμε παρακολουθήσει μέσω βίντεο. Είναι και ο τελικός κυπέλλου μέσα σ΄ αυτά. Σαν Ισπανός που είναι ο προπονητή της Μπάναντς του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Γνωρίζουμε τους παίκτες της

αντιπάλου. Έχουν χάσει τον επιθετικό τους. Αύριο θα γίνει ανάλυση στους ποδοσφαιριστές για την ομάδα και για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά».

«Υπάρχει νέος πρόεδρος στην ομάδα και τεχνικός διευθυντής. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Δεν θέλουμε να τερματίσουμε στην 5η ή 6η θέση».

«Χάσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Θα προσπαθήσουμε να τους αντικαταστήσουμε ένα-ένα. Είμαστε τώρα σ΄ αυτό το στάδιο. Με αυτό που βλέπω είμαστε σε καλό δρόμο».

«Όλοι δουλεύουν σκληρά για την στελέχωση της ομάδας και είμαστε σε καλό δρόμο».

«Γνωρίζω πως ο κόσμος της Ομόνοιας αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα του. Αυτό που μπορώ να πω είναι σκληρή δουλειά και επιτυχίες. Οι ποδοσφαιριστές και όλοι στην ομάδα θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο»

«Όποιος νεαρός ποδοσφαιριστής αξίζει θα πάρει τις ευκαιρίες του. Όπως έκανα και με τον Κάρολ που πήγε στην Λίβερποουλ. Αυτό θα γίνε και στην Ομόνοια με όποιον ποδοσφαιριστή αξίζει»

Keywords
Τυχαία Θέματα