Σωφρόνης Αυγουστή: "Όπως στα δυο προηγούμενα"

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε στην καθιερωμένη του διάσκεψη πριν τον αγώνα με την Αταλάντα, ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί όπως και στα προηγούμενα δυο με Έβερτον και Λυών.

Οι δηλώσεις του:

-Το τελευταίο παιχνίδι έκανε το τέλειο παιχνίδι. Δεν μας παραπλανά το σκορ. Ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή και πως λειτουργεί με το 4-4-3. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ και να είμαστε συγκεντρωμένοι, αποφεύγοντας λάθη στον αγωνιστικό χώρο

-Όπως κάναμε και στα προηγούμενο δυο έτσι θα κάνουμε και αύριο. Να απολαύσουμε το παιχνίδι

και ότι έρθει μετά το τέλος θα πούμε τα θετικά και τα αρνητικά.

-Έχουμε παρακολουθήσει την Αταλάντα. Παίζει πολύ καλά το σύστημα που παίζει. Αν θα αλλάξω κάποια πράγματα θα φανεί αύριο μια ώρα πριν το παιχνίδι.

-Από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε ότι κάθε παιχνίδι θα ήμασταν το αουτσάιντερ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε λιγότερα λάθη γιατί σε αυτό το επίπεδο τα πληρώνεις.

-Στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να απολαύσουν οι παίκτες μου. Θέλουμε να αποφύγουμε την ήττα. Γιατί όχι να καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη.

-Ο αντίπαλος θα μπει από την αρχή να μας πιέσει και εμείς πρέπει να ετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα.

-Μπήκανε βάσεις και η Κύπρος θα προσπαθήσει να κάνει κάτι καλό στο επόμενο EURO. Τα αποτελέσματα δεν έρχονται τυχαία και γιατί όχι να πάνε ακόμα πιο ψηλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα