Σαλαμίνα - Ερμής 4-1: Άνετη νίκη με Μακρίεφ πρωταγωνιστή

Καλή εμφάνιση και δίκαιη νίκη πέτυχε επί του Ερμή η Νέα Σαλαμίνα που επικράτησε με 4-1 στο Αμμόχωστος στο πλαίσιο της 29ης Αγωνιστικής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μακρίεφ με δύο τέρματα για τους ερυθρόλευκους, σκόραραν Ντουντού και Κούσουλος ενώ για τον Ερμή βρήκε δίκτυα ο Μαρτίνιουκ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στους 37 βαθμούς και στην 2η θέση του

Β' ομίλου η Σαλαμίνα, στους 38 βαθμούς και στην 1η θέση παρέμεινε ο Ερμής.

Γκολ με το ξεκίνημα...

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε τον αγώνα η Νέα Σαλαμίνα η οποία στο 6ο λεπτό άνοιξε τον σκορ με τον Μακρίεφ. Ο Βούλγαρος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Ερμή και με πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Καλύτεροι οι ερυθρόλευκοι και 2-0

Η Νέα Σαλαμίνα έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της και εκμεταλλευόμενη τις πολλές αμυντικές αδυναμίες του Ερμή κτύπησε ξανά στο 16ο λεπτό και πάλι με τον Μακρίεφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Στυλιανού και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 για τους ερυθρόλευκους.

Ισορρόπησε ο Ερμής

Το υπέρ της Νέας Σαλαμίνας 2-0 έφερε κάπως τον εφησυχασμό στους ερυθρόλευκους οι οποίοι κατέβασαν κάπως ταχύτητες δίνοντας την δυνατότητα στον Ερμή να ισορροπήσει χωρίς ωστόσο να μπορέσει να γίνει απειλητικός. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι δραματικό, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ με αποτέλεσμα η Νέα Σαλαμίνα να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0.

Καλός ρυθμός... και πέναλτι

Πολύ καλύτερος ο ρυθμός στο 2ο ημίχρονο με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες με τον Ερμή ωστόσο να πιέζει περισσότερο την εστία της Σαλαμίνας. Η πίεσε έφερε αποτέλεσμα αφού στο 59ο λεπτό ο Ερμής κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μάατσι με τον Μαρτίνιουκ να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και να μειώνει σε 2-1. Σωστή η απόφαση του Νεόφυτου Νεοφύτου.

Ντουντού και 3-1

Ο αγώνας πήρε μια άγρια ομορφιά με τον Ερμή να πιέζει για την ισοφάριση και τη Νέα Σαλαμίνα να προσπαθεί μέσω αντεπιθέσεων να γίνειν απειλητική. Το κατάφερε μάλιστα στο 75ο λεπτό με την χρυσή αλλαγή του Κονσεϊνσάο τον Ντουντού. Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά του Μπεμπέ και με ιδανικό πλασέ έκανε το 3-1 για τη Νέα Σαλαμίνα.

Κούσουλος και διαστάσεις θριάμβου

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με κοντινή προβολή ο Κούσουλος ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Ερμή ανεβάζοντας το σκορ στο 4-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Τσίνα, Τσαμπούρης, Γκράτσι, Άντονιτς, Κούσουλος, Σκοπελίτης, Μπεμπε, Εγγλέζου, Μπριζίτο, Μακρίεφ

Ερμής: Στυλιανού, Ντε Μέλο, Αρτάμπε, Μαρτσίνιουκ, Μπάουμαν, Ντε Βρίσε, Μασίνουα, Παγιές, Αλεξίου, Χριστοφή, Ψάλτης

Keywords
Τυχαία Θέματα