Ισοπαλία και (X) αμόγελα στην Ανόρθωση!

Καρμιώτισσα και ΕΘνικός Άχνας συμβιβάστηκαν στο ΓΣΖ και το τελικό 2-2 ευνοεί περισσότερο την Ανόρθωση που παραμένει στην 6η θέση. Στους 28 βαθμούς ο Εθνικός και στους 24 η Καρμιώτισσα. Ο Ζελάγια τα δύο γκολ του Εθνικού, Βαττής και Μπάρμπαρο τα γκολ της Καρμιώτισσας.

Εικόνα αγώνα:

Χορταστικό το πρώτο ημίχρονο στο ΓΣΖ με τέσσερα γκολ,

δύο για την κάθε ομάδα, καλός ο ρυθμός και καλές εναλλαγές της μπάλας και από τις δύο ομάδες. Αρχικά ο Εθνικός ευτύχησε να βρεθεί μπροστά στο σκορ με τον Ζελάγια, τον δεύτερο της σκόρερ και στη συνέχεια η Καρμιώτισσα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Βαττή.

Η Καρμιώτισσα δικαιούταν το γκολ, ήταν καλύτερη, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και ήταν θέμα χρόνου να γίνει το 1-1. Στο 33' ο Σταύρου έδωσε μία μαγική ασιστ στον Μπάρμπαρο με την Καρμιώτισσα να γυρίζει το παιχνίδι σε 2-1.

Ο Εθνικός δεν άργησε να απαντήσει και στο 37' ήρθε το 2-2 και πάλι με τον Ζελάγια, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω συνεχώς.

Με την επανάληψη Καρμιώτισσα και Εθνικός κυνήγησαν το τρίτο γκολ, αυτό όμως δεν ήρθε ποτέ. Στο 52' ο Εθνικός δικαιούταν πέναλτι σε χέρι του Σταύρου στην περιοχή, όμως κακώς δεν δόθηκε, ενώ ένα σουτ του Κυπριανού στο 61' ήταν επικίνδυνο για τα καρέ της Καρμιώτισσας, ωστόσο η προσπάθεια δεν έφερε γκολ.

Στο 70' κρατάμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Εθνικού με τον Χατζηβασίλλη, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Ντραγκόγεβιτς. Μοιραίος και στο 86' ο Χατζηβασίλλη που πάλι μόνος απέναντι στον πορτιέρο της Καρμιώτισσας δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγεβιτς, Βοσκονιάν, Όστοϊτς (46΄ Χριστοφή), Βαττής, Μπάρμπαρο (61΄ Πάσεκ), Αντάμοιτς, Αρότσα, Σταύρου (69΄ Μανογιάν), Λοκόμπε, Πόλιανετς, Σάλιακας

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Στόιτεσφ, Πιντσέλι, Χατζηβασίλης, Κιπιάνι (68΄ Παπαγεωργίου), Ενέσκου, Κυπριανού (90΄+1 Γκαβρίλα), Σικάρσκι, Φιλίποφ, Ντόβνια, Ζελάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα