"Θετική ενέργεια και κυρίως υπομονή" (βίντεο)

Ο Κώστας Καϊάφας μίλησε για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Γιαγκελόνια, τονίζοντας οτι ο κόσμος πρέπει να δώσει την θετική του ενέργεια και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές .

Αρχικά μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέάς Δημητρίου:

"Η Γιαγκελόνια μας ενημέρωσε τη Δευτέρα πως θα ήθελαν να κάνουν προπόνηση την Τρίτη. Τους απαντήσαμε ικανοποιόντας τα αιτήματα τους, αναφέροντας πως το ΓΣΠ δεν μπορεί να δοθεί την Τρίτη αλλά την Τετάρτη όπως προνοούν οι κανονισμοί. Δεν λάβαμε καμία απάντηση. Δεν είχαμε ενημέρωση για τη

χθεσινή τους προπόνηση.

Διαβάσαμε ότι προπονήθηκαν στο γήπεδο του ΘΟΪ. Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανονισμοί τους οποίους δεν ακολούθησαν. Χωρίς την ενημέρωση της γηπεδούχου ομάδας, παράτυπα προχώρησαν σε διαβουλέυσεις με τους αρμόδιους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως ακολούθως δεν μπορεί να συμφωνήσει με τις καταγγελίες τους. Δεν την αφορά".

Στη συνέχεια ο Κώστας Καϊάφας είπε: "Δεν είναι σωστό να αναφερόμαστε σε τέτοια πράγματα και να αναγκάζεται το σωματείο να βγάζει ανακοινώσεις. Θέλω να καλωσορίσω τους αντιπάλους, είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Η ομάδα μου έδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί με επιτυχία ένα αποτέλεσμα. Είναι φτιαγμένοι για μεγάλα παιχνίδια όπως αυτό. Μετά το τέλος του πρώτου αγώνα είπαμε ότι οι πιθανότητες είναι 50-50 και αυτές παραμένουν. Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες γι' αυτό θέλει συγκέντρωση το αυριανό ματς. Θα τα δώσουμε όλα. Ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Χρειαζόμαστε την θετική ενέργεια και κυρίως την υπομονή. Όλοι μαζί μπορούμε".

Ερωτησεις:

Είναι 50-50 αλλά τώρα έχετε τον κόσμο σας:

"Γιατί έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο και στο γήπεδο θα κριθούν όλα"

Τι να περιμένουμε αύριο;

"Συνύθως δεν μιλάει πριν από τα παιχνίδια για το πως θα αγωνιστούμε"

Τι θα πρέπει να έχει η ομάδα αύριο για να πάρει την πρόκριση;

"Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέριες. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από το πάθος μας".

Για την παρουσία του κόσμου;

"Θέλουμε υπομονή. Αν έγιναν διάφορα, είναι μεμονομένα. Είμαστε φιλόξενος λαός. Μας ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο. Υπομονή χωρίς προβλήματα και τιμωρίες για την ομάδα".

Επηρεάζει τα αποδυτήρια τα όσα έγιναν;

"Όχι. Και όσα έγιναν στην Πολωνία μας πείσμωσαν"

Είναι πλεονέκτημα ότι κρατήσατε τον κορμό;

"Ναι είναι. Έτσι το θεωρώ".

Αν βρήκε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου;

"Όλες οι ομάδες έχουν τα αδύνατα τους σημεία. Όπως εμείς έχει και η Γιαγκελόνια".

Ο Κίλιαν Σέρινταν δήλωσε: "Αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι πιθανότητες παραμένουν 50-50. Δουλέψαμε πολύ γι αυτόν τον αγώνα. Ο προπονητής όσα είπε με εκφράζουν και δεν χρειάζεται να επαναλάβω. Περιμένουμε το παιχνίδι και τη συμπαράσταση του κόσμου μας".

Το ρεπορτάζ ανανεώνεται...

Keywords
Τυχαία Θέματα