Ερμής-Νέα Σαλαμίνα 1-2: Με MVP Βεσελόφσκι και Κολοκούδια

Σπουδαία νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα σ' ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" με αντίπαλο τον Ερμή. Οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη, πήραν την εκτός έδρας νίκη με 1-2 με "χρυσό" σκόρερ τον Γιώργο Κολοκούδια στο 56' του αγώνα. Οι ερυθρόλευκοι είχαν προηγηθεί στο 21' με αυτογκόλ του Αρτάμπε, οι "φτεροπόδαροι", όμως έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με το Μασίνουα στο 49' όμως δεν ήταν αρκετό. Στους 9 βαθμούς η Νέα Σαλαμίνα.

Εικόνα Αγώνα:

Με

το προβάδισμα να είναι για τη Νέα Σαλαμίνα, η ομάδα του Βεργέτη οδηγήθηκε στα αποδυτήρια με το 0-1 μετά από αυτογκολ του Αρτάμπε. Δύο οι τελικές για τον Ερμή στο πρώτο 45άλεπτο, τέσσερις για τη Νέα Σαλαμίνα.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι ανήκε στον Ερμή με τον Ντομινίκ να επιχειρεί από το ύψος της περιοχής το σουτ, η μπάλα όμως έφυγε αρκετά πάνω από την εστία. Η Νέα Σαλαμίνα απάντησε αμέσως μετά με τον Πεδρίτο να στέλνει την μπάλα μόλις έξω σε τετ α τετ με τον Στυλιανού.

Στο 21' ήρθε και το ένα και μοναδικό γκολ του πρώτου ημιχρόνου μετά από αυτογκολ του Αρτάμπε. Ο Τζούρτζουριτς εκτέλεσε κόρνερ για τη Νέα Σαλαμίνα και ο Αρτάμπε στη προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Στυλιανού.

Στο 26' οι "φτεροπόδαροι", έχασαν άλλη μία καλή ευκαιρία με τον Βεσελόφσκι να πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή απόκρουση σε κοντινό σουτ του Ντομινίκ. Οι τελευταίες δύο ευκαιρίες ανήκαν όμως στη Νέα Σαλαμίνας με πρωταγωνιστή τον Πεδρίτο.

Τις ευκαιρίες στο ξεκίνημα της επανάληψης τις είχε η Νέα Σαλαμίνα με τους Μάατσι και Πεδρίτο, όμως την ουσία την είχε στη συνέχεια ο Ερμής, με την αλλαγή του Παναγιώτου (Μασίνουα), στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά.

Η μπάλα συνεχώς ανεβοκατέβαινε με τους φιλοξενούμενος στο 56' να παίρνουν και πάλι προβάδισμα με τον Γιώργο Κολοκούδια να νικάει με καρφωτή κεφαλιά τον Στυλιανού. Ο χρόνος περνούσε υπέρ της ομάδας του Ελλαδίτη τεχνικού, με τον Ερμή να προσπαθεί να μπει στο παιχνίδι με τον... Μαρτίνιουκ, αφού ήταν και ο μοναδικός που ήταν άκρως επικίνδυνος για την εστία του εξαιρετικού Βεσελόφσκι. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα η αγωνία στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" κορυφώθηκε, όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με τη Σαλαμίνα να πανηγυρίζουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Ερμής: Στυλιανού, Χριστόφ, Ντε Βρίσε, Χριστοφή, Μπεγκά, Μπάουμαν (46' Μασίνουα), Μαρτίνιουκ, Άλμπα (65' Χόι), Αρτάμπε (72' Αντωνίου), Ντε Μέλο, Ντομινίκ

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Τσίνα, Γκράσι, Άντονιτς, Σκοπελίτης, Τζούρτζουριτς, Αμπελάιρας, Πεδρίτο (77' Άλεξ Κωνσταντίνου), Μάατσι (83' Φούσκο), Κολοκούδιας (92' Μακρίεφ)

class="inline_iframe">

Keywords
Τυχαία Θέματα