ΕΝΠ-Ομόνοια 1-4: Ελπίζει ακόμη στο θαύμα η Ένωση...

Η Ομόνοια πήρε το ζητούμενο στο "Τάσος Μάρκου", περνόντας με εμφατικό τρόπο την Ένωση με τέσσερα γκολ. 1-4 το τελικό αποτέλεσμα με τους Ρούνιε, Μπαντιμπάγκα, Σέρινταν και Κιρμ να βρίσκουν δίχτυα. Η Ένωση αν και καιγόταν για μία νίκη, έδειξε ότι δεν μπορούσε να απειλήσει καθόλου τον Παναγή, πραγματοποιώντας μία πολύ μέτρια εμφάνιση και πλέον τώρα οι "βυσιννί", ελπίζουν σ' ένα θαύμα. Αν ο Εθνικός αύριο Κυριακή στο Τσίρειο πάρει έστω και ένα βαθμό τότε όλα

τελειώνουν για την ομάδα του Χενέουγκτεν.

Εικόνα αγώνα:

Με τη διαφορά ενός τέρματος και με το υπέρ της προβάδισμα πήγε η Ομόνοια στα αποδυτήρια του "Τάσος Μάρκου". Το συγκρότημα του Μιλόγεβιτς στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο έδειχνε κάπως κλεισμένο, με τον Σέρινταν να δυσκολεύεται να μπει στην περιοχή, ένα γκολ όμως που ήρθε από τον Ρούνιε, έλυσε τα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Ο Κροάτης αμυντικός άνοιξε το σκορ στο Παραλίμνι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Μπεμπέ, με τους «πράσινους» ουσιαστικά στην πρώτη τους τελική να βρίσκουν στόχο στα αντίπαλα δίχτυα του Σαντίνι. Πριν έρθει αυτό το γκολ από τη φιλοξενούμενη ομάδα, η Ένωση απείλησε με τον Ράσμπεκ, ο Παναγή όμως απέκρουσε με διπλή προσπάθεια. Στο 26’ οι «πράσινοι» μετά από σέντρα του Χαφέζ, ο Σαντίνι έδιωξε με γροθιές ασταθώς, η μπάλα στρώθηκε στον Μπαντιμπάγκα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2.

Εκεί που ο αγώνας έγερνε προς την Ομόνοια, ο Μπούκουρατς, μετά από σέντρα του Βαν Ράσμπεκ στο 37’ έκανε το 1-2, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να προβληματίζεται για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι «πράσινοι» σφράγισαν τη νίκη μ’ ένα τρίτο γκολ. Ο Μπαντιμπάγκα με ατομική ενέργεια του Μπαντιμπάγκα, έκανε το σουτ με τον Σαντίνι να αποκρούει ασταθώς, με την μπάλα να στρώνεται στα πόδια του Σέρινταν ο οποίος με κοντινό πλασέ, έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ομόνοια. Μοναδική απειλή από πλευράς Ένωσης μέχρι το 70’ ήταν ένα σουτ του Τουνκάρα από διαγώνια θέση, με την μπάλα να φεύγει εκτός. Οι «βυσσινί» δεν κατάφεραν να απειλήσουν και ιδιαίτερα την εστία του Παναγή, αν και καίγονταν για τη νίκη. Στο 88' ο Κιρμ που μπήκε ως αλλαγή με ατομική ενέργεια, έκανε το 1-4, με τις όποιες ελπίδες της Ένωσης να εξανεμίζονται.

Ένωση: Σαντίνι, Μπόζοβιτς, Πιερέττης, Βαλλιάνος, Πάρπας, Μπούκουρατς, Ράσμπεκ (60’ Κοσμά), Βούκσεβιτς, Τουνκάρα (60’ Μπασόφ), Σαλάι, Παπαδόπουλος

Ομόνοια: Παναγή, Καρλίτος, Ρομαρίκ, Ρούνιε, Χαφέζ, Οικονομίδης, Φυλακτού, Μπεμπέ, Μπαντιμπάγκα (88' Κασμί), Εζέ (62’ Κιρμ), Σέρινταν (56’ Ρουσιάς)

ΕΝΠ-Ομόνοια (27/02/2016)

Posted by Sigmalive Sports on Saturday, February 27, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα