Κοντά στην πρωτιά η ΑΕΛ-παράταση στην αγωνία για Δόξα - Άρη

Νίκη 3-1 για την ΑΕΛ επί του Ερμή στο Τσίρειο στάδιο και ισοπαλία 1-1 στον αγώνα της Δόξας με τον Άρη στο Μακάρειο στάδιο .

ΑΕΛ-Ερμής: 1-1

Στο Τσίρειο η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 13' με τον Μέσκα με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή. Στο 55΄ Ο Σαρδινέρο διπλασιάσε τα τέρματα της ΑΕΛ με σουτ μέσα στην περιοχή, ενώ το τρίτο τέρμα για την ΑΕΛ το πέτυχε ο Κυριάκου.

Στο 88' ο Μαγέλε μείωσε σε 3-1 για τον Ερμή. Δίκαιη η νίκη της ΑΕΛ που ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Η ΑΕΛ με την νίκη της έφτασε στους 42 βαθμούς και είναι κοντά να τερματίσει στην πρώτη θέση του Β ομίλου και να πάρει το μπόνους των 50.000 ευρώ . Αφού πλέον απέχει έξι βαθμούς από την δεύτερη θέση και από τον Ερμή που έμεινε στους 36 κάτι που έφερε την μείωση της διαφοράς απο τον ουραγό της βαθμοογίας Εθνικό στους 8 βαθμούς μετά την νίκη του επι της Πάφου .

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Ρομπέρ, Αϊρόσα, Κυριάκου, Αντράντε (38΄ Στεπάνοβιτς), Σοάρες, Κουταντέρ, Μέσκα, Σαρδινέρο, Αγκάνοβιτς (83΄ Γερολέμου), Πίεχ.

Ερμής Αραδίππου: Παναγόπουλος, Μουλαζίμης (46΄ Ροσάδο), Χριστοφή, Ντε Πίνα, Σίργκι, Ουλίσε, Βασιλόγιαννης (80΄ Λίλλης), Γουίκς, Κεϊτά, Γκονζάλες, Ντίξον (72΄ Μαγιέλε).

Kίτρινες Κάρτες: Ουλίσε, Χριστοφή.


Δόξα-Άρης: 1-1

Στο Μακαρείο στάδιο η Δόξα έμεινε στο 1-1 με τον Άρη. Σε ένα αγώνα με λίγες φάσεις που έφερε τον δίκαιο συμβιβασμό. Με αυτό το αποτέλεσμα οι δυο ομάδες έδωσαν παράταση στην αγωνία , μετά και την νίκη του Εθνικού που έφτασε στους 28 βαθμούς έναντι 34 της Δόξας και 35 του Άρη. Η διαφορά είναι στους 6 και 7 αντίστοιχα ενώ υπάρχουν ακόμη πέντε παιχνίδια και 15 διαθέσιμοι βαθμοί. Μαθηματικά ακόμη δεν κρίθηκε ούτε σε αυτή την αγωνιστική. Αν και ο Εθνικός εξακολουθεί να είναι το πρώτο φαβορί. Ο Άρης άνοιξε το σκορ με τον Μαραγκουδάκη στο 43 με πλασε. Η Δόξα έφτασε στην ισοφάριση στο 66 με τον Φοφανά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 78' ο Περέιρα της Δόξας κτύπησε σοβαρά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Δημητρίου, Ρεδόνδο (46' Eμάνουελ), Λεάντρο, Περέιρα (79' Αρέστη), Λόπες, Ενιφούλ, Εντράμ, Λεόν, Καλό, Φοφανά.

ΑΡΗΣ: Λοίζου, Αουρέλιο, Θεοφίλου, Μποργκ, Κυριάκου (79' Ευσταθίου), Παχίπης (68' Αντωνίου), Γκούπερατς (68' Ιερείδης) Μαραγκουδάκης, Μπρεντέσκου, Μπόνιφεις, Ράνος.

Δείτε την εξέλιξη των αγώνων

Keywords
Τυχαία Θέματα