Ατυχία και ήττα για την Ομόνοια (φώτο/βίντεο)

Η Ομόνοια ηττήθηκε στα Ιεροσόλυμα από την Μπεϊτάρ με 1-0, χάρις το τέρμα του Αμπουατζίρα στο 71ο λεπτό και βρίσκεται σε μειονεκτική θέση στην υπόθεση πρόκρισης. Οι πράσινοι στάθηκαν άτυχοι, αφού δυο φορές, με τον Νταρμπισάιαρ και τον Παντελιάδη σημάδεψαν τα δοκάρια του Κλέιμαν. Σε μια εβδομάδα στο ΓΣΠ και με τη στήριξη του κόσμου της η Ομόνοια θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει και να περάσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο αγώνας

Ισοζυγισμένο σε γενικές γραμμές το πρώτο ημίχρονο, με δυο πολύ καλές ευκαιρίες για

Μπεϊτάρ και Ομόνοια, με τους πράσινους να σκοράρουν, αλλά το τέρμα να ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι με την θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους μπήκαν με ενθουσιασμό στον αγωνιστικό χώρο, όμως, προτού συμπληρωθεί το 10λεπτο, η Ομόνοια ισοζύγισε το ρυθμό.

Στο 14’ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Νταρμπισάιαρ. Ο Σέρινταν έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Άγγλος με δυνατό σουτ τράνταξε το δοκάρι.
Μέχρι το 25’ η Ομόνοια έλεγχε τον αγώνα, ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα. Στο 29’ και στο 40’ οι Ισραηλινοί απείλησαν με τους Βαλμπούρντ και Κίλα, αλλά ευτυχώς δεν βρήκαν στόχο. Στην πρώτη φάση, ο Παντελιάδης διόρθωσε το τραγικό του λάθος και στη δεύτερη, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε. Ενδιάμεσα των δυο ευκαιριών, ο Σέρινταν σκόραρε, αλλά ο Νταρμπισάιαρ ήταν οφσάιντ.

Στο τελευταίο λεπτό ο Άγγλος έφυγε μόνος, όμως, άργησε και η ευκαιρία έκανε φτερά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια πολύ καλή ευκαιρία για την Ομόνοια. Ο Αγκάγεφ με κοντινή προβολή λίγο έλειψε να «κουφάνει» τους συμπατριώτες του, όμως, η μπάλα πέρασε έξω.

Ο ρυθμός κυλούσε χωρίς τη μεγάλη φάση, μέχρι το 67’ λεπτό που η Ομόνοια έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Παντελιάδης, εκτέλεσε το φάουλ, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού σταμάτησε στο δοκάρι, για δεύτερη φορά απόψε.

Τέσσερα λεπτά μετά, η Μπεϊτάρ άνοιξε το σκορ με τον Αμπουατζίρα, ο οποίος εντός περιοχής έκανε το σουτ στην κίνηση και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παναγή.

Η Ομόνοια εμφανώς επηρεασμένη από την εξέλιξη του αγώνα και παρά το γεγονός ότι απέμεναν 20 λεπτά για το τέλος, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ως εκ τούτου βρίσκεται σε μειονεκτική θέση στην υπόθεση πρόκρισης.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ – Ομόνοια

Keywords
Τυχαία Θέματα