Ένα βήμα πριν τους ομίλους με Σκέμπρι-Ζελάγια!

Ο Απόλλωνας ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) και με εκτελεστή τους Αντρέ Σκέμπρι και Εμίλιο Ζελάγια κέρδισε την Αμπερντίν με 1-0, και στην αυριανή κλήρωση για τα play offs του Γιουρόπα Λιγκ.


Το γκολ του Σκέμπρι στο 17’ ήταν αρκετό για να φέρει στα μέτρα του Απόλλωνα το παιχνίδι. Ο Απόλλωνας κράτησε μέχρι το τέλος και χτύπησε άλλη μια φορά με τον Ζελάγια να κλειδώνει την πρόκριση στο 86’.

Καλύτερα ο Απόλλωνας και 1-0 με Σκέμπρι
Ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα

στο παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας και έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα. Η ομάδα του Αυγουστή με υπομονή έψαξε το γκολ στα πρώτα λεπτά, με την Αμπερντίν να περιμένει στο δικό της γήπεδο. Στο 17’ ο Σκέμπρι άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα, μετά από όμορφη πάσα του Μάγκλιτσα εντός περιοχής.

Πήρε το ζητούμενο, δεν απειλήθηκε
Ο Απόλλωνας μετά το γκολ του Σκέμπρι δεν άλλαξε πλάνο. Είχε την κατοχή και έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, με την Αμπερντίν να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Βάλε. Η ομάδα του Αυγουστή έβαλε πίεση στα τελευταία πέντε λεπτά του ημιχρόνου, χωρίς όμως να μπορέσει να διπλασιάσει τα γκολ του.

Μπήκε καλύτερα και έψαξε το δεύτερο γκολ
Ο Απόλλωνας πατούσε καλύτερα και στο δεύτερο ημίχρονο, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ και να κλειδώσει την πρόκριση. Η ομάδα του Αυγουστή ήταν πολύ καλή μέχρι το 70’ και με λίγη προσοχή στην τελική πάσα θα μπορούσε να κάνει το 2-0, όμως δεν τα κατάφερε. Η Αμπερντίν ήταν σε παθητικό ρόλο μέχρι το 70’ και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τον Βάλε.

Ρίσκαρε η Αμπερντίν, σκόραρε ο Ζελάγια
Η Αμπερντίν ρίσκαρε πολύ στα τελευταία λεπτά για το γκολ, όμως ο Απόλλωνας ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα στο 86’ με την χρυσή αλλαγή του Ζελάγια. Ο Ζελάγια έκανε το 2-0 και κλείδωσε την πρόκριση για τον Απόλλωνα.

Απόλλων: Βάλε, Ζάντερ, Ρομπέρζ, Γιούστε, Πέδρο, Ντα Σίλβα (85’ Ζελάγια), Χάμπος, Άλεφ, Γιάκολις (73’ Στυλιανού), Σκέμπρι (65’ Σαρδινέρο), Μάγκλιτσα
Αμπερντίν: Lewis, Logan, Shinnie, Considine, O’ Connor, Reynolds (78’ Wright), McLean, Stewart (63’ Tansey), Steven, Stockley (54’ Meynard), Christie

Keywords
Τυχαία Θέματα