Μεγάλο ματς, απίστευτο φινάλε! (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα ντέρμπι; Έξι γκολ, με τα τέσσερα να σημειώνονται μετά το 80’ και τα δύο σε χρόνους καθυστερήσεων (!), τρεις κόκκινες – που θα μπορούσαν να ήταν και περισσότερες -, πάθος, δύναμη, ξύλο, πολλά διαιτητικά λάθη και φινάλε που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει την υπογραφή του Χίτσκοκ, συνέθεσαν το σκηνικό – θρίλερ στο σημερινό μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού.

Το τελικό 3-3 βρίσκει φυσικά περισσότερο ικανοποιημένη την ομάδα του Απόλλωνα, αφού κατάφερε να πάρει με εννέα παίκτες το βαθμό της ισοπαλία

σε ένα παιχνίδι που έχανε με 3-1 μέχρι το 90’ (!) και να ανεβαίνει, έστω και για 24 ώρες, μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ιδανική αυτόχειρας η ΑΕΛ. Στο πιο πσημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για αυτήν, κατάφερε να προηγηθεί 2-0 (με τα πρώτα φετινά γκολ του Ταγκμπατζουμί) και 3-1 στο 88’ με τον πρώην «κυανόλευκο» Ανδρέα Στάυρου, στο τέλος όμως είδε τον αντίπαλο να του κλέβει την μπουκιά από το στόμα.Το ντέρμπι μύριζε μπαρούτι από τα πρώτα λεπτά, με τον διαιτητή Γιώργο Νικολάου να βγάζει τρεις φορές την κόκκινη κάρτα από την τσέπη. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Απόλλωνας, λόγω αποβολής των Στογιάνοβιτς (39’) και Σανγκόι (90+2’), ενώ το χορό των αποβολών άνοιξε ο Μπεμπέ στο 36’.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα Απόλλων - ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα