Κέρδισε τις εντυπώσεις η ''Μεγάλη Κυρία'' (Φώτο-VIDEO)

Δείγμα θετικό για την Ανόρθωση στο πρώτο φιλικό επι Πολωνικού εδάφους. Η Ανόρθωση επικράτησε της ΑΕΚ Αθηνών με 2-1 με τα τέρματα των Μακρή στο 35 και Ντλόβου στο 50 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Η ΑΕΚ μείωσε στο τέλος με γκολ του Γροντή στο 81.

Η ομάδα του Αντρε Πάους ήταν κυριάρχη στον αγωνιστικό χώρο απο το πρώτο , μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δημιούργησε

αρκετούς κινδύνους στην εστία της ΑΕΚ και θα μπορούσε να φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ. Η Ανόρθωση κέρδισε τις εντυπώσεις και έδειξε ότι θα είναι πιο ανταγωνιστική στο νεο πρωτάθλημα.

Η προσοχή φυσικά ήταν στα νέα αποκτήματα και τέσσερις απο αυτούς ήταν στο αρχικό σχήμα. Αναφερόμαστε στους Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Βίκτορ και Ντλοβου οι οποίοι έδειξαν ότι είναι καλοί και ικανοί ποδοσφαιριστές για να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας του Αντρε Πάους. Αυτός που κέρδισε ειδικά τις εντυπώσεις ήταν ο Ντλοβού. Πρόκειται για γρήγορο και δυναμικό ποδοσφαιριστή που άφησε αρκετές υποσχέσεις . Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Τζανακάκης και Σβέχλεν. Πιο ανανεωμένος έδειξε ο Αβραάμ , ενώ ο Μακρής φαίνεται να συνεχίζει ακόμη καλύτερος. Στο σύνολο τους οι παίκτες της Ανόρθωσης έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι στην ΑΕΚ την οποία ανάγκασαν να έχει στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παθητικό ρόλο

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Γκάμπριελ (46΄ Τζανακάκης), Νούχου, Χόλγκερσον, Λαΐφης (46΄ Σβέχλεν), Αμπουρτζάνια, Βίκτορ (70΄ Μαραγκός), Αβραάμ, Κυριακού (67΄ Κωνσταντίνου), Εντλοβού (67΄ Μαϊσουράτζε), Μακρής

ΑΕΚ: Μπαρόχα (63΄ Βούρας), Γκάλο, Λαμπρόπουλος (51΄ Τζανετόπουλος), Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης (72΄ Ζόριτς), Γιόχανσον (75΄ Φάιγ), Σιμόες (55΄ Ανάκογλου), Πλατέλλας (72΄ Πεταβράκης), Μπαρμπόσα (68΄ Κρισάντους), Αραβίδης, Τζιμπούρ (55΄ Γροντής)

Δείτε την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης Ανόρθωση-ΑΕΚ Αθηνών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, στο Αθλητικό Κέντρο Ρέμες.

Keywords
Τυχαία Θέματα