Live: ΑΕΚ-Ομόνοια (Φωτο-Βιντεο)

Παρακολουθήστε την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ομόνοια για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Δυο ευκαιρίες όλες κι' όλες

Σε ένα πρώτο μέρος το οποίο σαν να μην έγινε ποτέ και το οποίο θα ξεχασθεί αρκετά γρήγορα ΑΕΚ και Ομόνοια δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου τις αντίπαλες εστίες. Η ομάδα του Τόμας Κριστιάνσεν μπήκε δυνατά, έλεγχε τον αγώνα και έδειχνε η ομάδα η οποία ήταν και πιο κοντά στο γκολ.

Είχε

κατοχή είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της ωστόσο δεν είχε την ουσία. Μπορεί κάποιος να πει πως η Ομόνοια έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία της και δεν άφησε τους ποδοσφαιριστές του Δανού τεχνικού να κάνουν τις δικές τους φάσεις. Κάποιες προϋποθέσεις από πλευράς ΑΕΚ, δεν βρήκαν στόχο. η πρώτη καλή ευκαιρία για στον αγώνα ήταν για την ομάδα της Λάρνακας στο 26ο λεπτό με κεφαλιά του Εγγλέζου την οποία εξουδετέρωσε ο Γιωργαλλίδης.

Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά της Ομόνοιας, όχι για ευκαιρία αλλά για προϋπόθεση αφού ο Σκέμπρι δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε σε γύρισμα του Σιέρινταν. Η καλύτερη ευκαιρία των πρασίνων ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με την απευθείας εκτέλεση φαουλ του Φλορέσκου, τον Τόνιο να διώχνει και στην επαναφορά ο Σίερινταν έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, παραμένοντας το 0-0.

Posted by Sigmalive Sports on Wednesday, April 6, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα